Sex

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRIVA ŠTA VOLI DA JOJ RADE U KREVETU: Odgovor je iznenadio čak i najveće ljubavnike, na ovo nisu bili spremni (FOTO)

Asa Akira je godinama jedna od najtraženijih lepotica u svetu erotske industrije.

05.06.2023 22:01

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRIVA ŠTA VOLI DA JOJ RADE U KREVETU: Odgovor je iznenadio čak i najveće ljubavnike, na ovo nisu bili spremni (FOTO)
instagram.com/asaakira

Asa Akira je američka glumica filmova za odrasle. Japanskog je porekla i pravo ime joj je Asa Takigami. Nakon mature počela da radi kao striptizeta u klubu Hastler u Njujorku. Potom je ubrzo započela karijeru u industriji za odrasle i potpisala ugovor sa Džinom Lin kako bi nastupala za njenu produkciju „Džina Lin prodakšons“. Magazin Kompleks je uvrstio na četvrto mesto 100 najboljih zvezda industrije za odrasle, takođe se našla na njihovoj listi 50 po*no zvezda svih vremena gde je zauzela šesto mesto.

instagram.com/asaakira

Asa Akira je jedna od popularnijih glumica filmova za odrasle

Danas je jedna od popularnijih lepotica čije video-snimke pretražuju muškarci širom sveta. Ova zavodljiva crnka sada je progovorila o onome šta je uzbuđuje, šta voli u krevetu ali i kakva je na snimanjima. 

Asa je otkrila koja joj je omiljena poza u intimnim odnosima, a razlog je mnoge iznenadio.

- Pošto radim u erotskoj industriji, svakodnevno prolazim kroz mnogobrojne se*s poze. Ako već moram da izdvojim jednu, onda je to defnitivno misionarska poza. Ovo je poza koja mi najviše prija i koja me najmanje umara, što je velika prednost kada radite i snimate po ceo dan - poručila je ova lepotica.

Ova glumica najčešće snima scene nešto žešćih akcija u krevetu jer, kako objašnjava, to njeni gledaoci najviše vole. Ne libi se da se prepusti raznim vratolomijama na setu, ali sve dokle god to ne ugrožava nju ili njenog partnera.

Asa se nije libila ni da otkrije koja vrsta se*sualnih odnosa joj najviše prija, čak je i preporučila svim devojkama da to i same isprobaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asa Akira (@asahole)

- Volim analni se*s, to je savim drugačije iskustvo koje dovodi do potpuno drugačije vrste orgazma i savetujem svim devojkama da to barem jednom probaju - poručila je Akira a onda se osvrnula na pitanje koje joj svi postavljaju.

Reč je o tome da li joj je bitna veličina polnog organa kod muškarca.

- Ovo je pitanje koje mnogi muškarci postavljaju i iskreno to zavisi od devojke. Veličina nije toliko bitna koliko tehnika, ali postoje devojke koje vole da muškarac bude obdaren, a ja sam jedna od njih - jasna je bila Akira.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)