Sex

IMAM VERENIKA I INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM ŽENAMA: Atraktivna lepotica detaljno opisala tajne iz spavaće sobe(FOTO)

Karli Grej je dama koju privlače žene u krevetu, ali nikada ne bi imala ništa emotivno sa pripadnicom lepšeg pola.

20.05.2023 21:59

IMAM VERENIKA I INTIMNE ODNOSE  SA DRUGIM ŽENAMA: Atraktivna lepotica detaljno opisala tajne iz spavaće sobe(FOTO)
instagram.com/karleegrey

Karli Grej (29) je jedna od veoma uspešnih zvezda na OlyFans platformri. Ona je od 2019. godine aktivna u svetu industrije zabave za odrasle i već ima 1,65 milona pratilaca na Instagramu i Tviteru. Budući da je na platformama poput OnlyFansa konkurencija velika, Karli je rešila da proširi svoje objave sa još nekim akterima. Ova mlada žena je u ozbiljnoj vezi poslednjih 6 godina i verena je za muškarca koji je 4 godine stariji od nje. Karla očigledno misli da je on "onaj pravi", budući da je rešila da mu bude verna, bar onoliko koliko joj to njeno poimanje vernosti dozvoljava.

- Zaista nisam želela da objavljujem video sadržaj u kome bi učestvovao drugi muškarac. Od kada sam upoznala svog verenika shvatila sam da ne želim svoje telo da delim ni sa jednim drugim muškarcem do sa njime. To je u pogledu mnogo čega suzilo moj izbor u po*no industriji - rekla je ova žena, a preneo Dejli star.

 

 

Grejeva je tako došla do otrkića da može da snima solo sadržaj, kao i onaj u kome će imato se*ualne scene, ali ne sa drugim muškarcima.

- Moja shvatanja se*sualnosti su veoma otvorena. Tako sam rešila da imam scene se*sa sa ženama. Moj verenik zna da sam ja biseksualna kada je se* u pitanju. U tom pogledu podjednako su mi privlačne i žene i muškarci i volim da eksperimentišem. Međutim, ne verujem da bih mogla da budem u vezi sa ženom ili da se viđam sa nekom. Ovo što radim je čisto zbog raznovrsnog sadržaja radi mojih pratilaca na OnlyFansu. Tako da ne bih to nazvala prevarom, a to i moj verenik zna - objasnila je ova žena.

 

 

Karla ne samo što redovno ima se* sa ženama i to ne smatra prevarom, već i verenika podstiče da uradi isto.

- Ne bi mi smetalo da moj verenik isto uradi ukoliko je to zbog posla i ukoliko je isključivo se*sa radi, bez emotivnog vezivanja. Takođe nas dvoje praktikujemo da jednom godišnje imamo se*s u troje, pa svaki put biramo drugu ženu koja će nam se pridružiti. Samo je bitno da nema nikakvih emocija prema drugoj ženi - dodala je ova žena.

Ona ističe i da joj je verenik velika podrška, da u potpunosti razume njen posao i da joj je sve to doprinelo da shvati da gaji emocije samo prema vereniku i da razgraniči se* i ljubav. 

- Verenik me često fotografiše, snima i obrađuje fotografije. Njemu ne smeta što spavam sa drugim ženama, zna da je to zbog posla - zaključuje Karla.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)