Sex

MUŠKARCI SU TOLIKO OPSEDNUTI NJENIM STOPALIMA DA JOJ PLAĆAJU I ZA PESAK PO KOJEM HODA: Lepotica otkriva kakve bizarnosti joj traže muškarci i od njih dobija hiljade dolara mesečno! (FOTO)

Bivša striptizeta unvčila je svoje noge zahvaljujući brojim fetišistima koji ne štede na njoj.

16.05.2023 21:02

MUŠKARCI SU TOLIKO OPSEDNUTI NJENIM STOPALIMA DA JOJ PLAĆAJU I ZA PESAK PO KOJEM HODA: Lepotica otkriva kakve bizarnosti joj traže muškarci i od njih dobija hiljade dolara mesečno! (FOTO)
tiktok/rebekkablue

Bivša striptizeta, koja je postala uticajna Toktokerka Rebeka Blu, ranije je bila na naslovnim stranicama jer je otkrila kako zarađuje novac od bičevanja muškaraca i ispunjavanja raznih fetiša koje imaju.

A sada je našla novi način zarade tako što joj ljudi koji su opsednuti njenim nogama zasipaju dizajnerskim poklonima i šalju joj novac. Influenserka tvrdi da su muškarci toliko uzbuđeni njenim stopalima da joj plaćaju do 2.500 dolara mesečno za stvari, uključujući pesak po kome je hodala, dizajnerske cipele, pedikir i čarape.

Rebeka kaže da fetiš stopala čini četvrtinu njenog prihoda, a čak je i prodavala pesak po kome je hodala za 80 dolara.

 

 

- Što se tiče stvari za stopala, naterala sam obožavaoca da kupi potpuno novi par dizajnerskih cipela za mene. Koštale su 1.200 dolara - otkrila je Rebeka iz Severne Karoline, SAD.

U daljoj ispovesti je otkrila na šta su sve muškarci spremni kako bi ispunili svoju opsednutost njenim stopalima.

- Obožavaoci od mene kupuju polovne čarape, hulahopke, vodu za kupanje stopala, pilinge za stopala, pilinge za stopala, šišane nokte na nogama, dlake na nogama. Cena za ove predmete je izmađu 25 i 500 dolara.Pesak u kojem sam držala stopala prodala sam za 100 dolara - otkriva Rebeka a prenosi Dejli Star.

 

@rebekkablue

New podcast episode every thursday 🎙️ SIutrepreneur podcast available everywhere pods are played 🖤 ♬ original sound - TheAffection

 

Kao neko ko nema fakultetsku diplomu ili bilo kakvu želju da radi pošten posao i da ima šefa, voli da igra po svojim pravilima. Rebeka kaže da iako žrtvuje svoje vreme, privatnost i svoj moral (prema nekim ljudima), smatra da je posao "veoma zadovoljavajući".

- Moram da se emotivno povežem sa ljudima koji su veoma interesantni i poštuju me. Divan je osećaj kada klijent obožava sve u vezi sa vama - objasnila je Rebeka.

Onlajn zvezda kaže da zarađuje do 10.000 dolara mesečno prodajući niz prilično čudnih proizvoda od kojih su mnogi povezani sa njenim stopalima kako bi se zadovoljili obožavatelji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)