Sex

MOJA PORODICA NIJE IMALA POJMA ČIME SE BAVIM, a onda je ujak rešio da se malo zabavi i pronašao je moj film na sajtu za odrasle! Uradio je nešto nečuveno! (FOTO)

Elsa Džin je zvezda filmova za odrasle i OnlyFans model koja je u podkastu otkrila malo poznate detalje iz svog privatnog života.

02.05.2023 21:01

MOJA PORODICA NIJE IMALA POJMA ČIME SE BAVIM, a onda je ujak rešio da se malo zabavi i pronašao je moj film na sajtu za odrasle! Uradio je nešto nečuveno! (FOTO)
Instagram-elsajeansworld

Elsa Džin je mlada žena koja je suočena bila sa siromaštvom od malih nogu. Po njenim rečima, ona je odrasla sa mamom i sestrama i bakom i dekom koji nisu radili. Elsa je tako sa 16 godina već napustila srednju školu i zaposlila se kako ne bi sve palo na maminu grbaču. Kako to obično biva, ponuda za posao je bilo sve manje, plate su bile male i nezadovoljavajuće, dok je broj radnih sati bivao sve veći. Ona se tako sa 18 godina zaposlila kao striptizeta, a potom je rešila da se razgoliti pred kamerama i iskoristi sve prednosti industrije zabave za odrasle, koja je, kako je tvrdila, makar provereno bila profitabilna. Prve golišave fotografije tada je i objavila, a potom su usledili i intimniji snimci.

Džinova sada ne krije da radi kao glumica u filmovima za odrasle, ali način na koji je njena familija saznala za to je pomalo bizaran. Naime, ta žena je gostujući u podkastu objasnila kako je zapravo njen ujak bio taj koji je otišao da se malo razonodi gledanjem pornografije, a jedino se nikada nije nadao da će baš tamo zateći jedan od prvih snimaka svoje sestričine. Pretpostavlja se da nije prošlo mnogo vremena dok svi ostali članovi porodice nisu postali upućeni u sve pojedinosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Jean (@elsajeansworld)

- Moj ujak mi je kao vrhunac svega, ostavio komentar podrške i to javno. Pretpostavljam da je odmah ispričao ženi, mojoj ujni, a ona je brže-bolje ispričala mojoj majci i ostatku familije. To je bilo prilično neprijatno iskustvo. Mamu volim i poštujem, prilično smo bliske. Iako odavno ne živimo zajedno, svakodnevno se čujemo i dalje, ali teme o se*su nisu baš one o kojima pričamo - objasnila je Džinova, a preneo Dejli star.

Dodala je da joj je dovoljno bilo neprijatno kada je mami rešila da saopšti da je izubila nevinost, dok za snimanje po*no filmova nije želela da iko sazna iz njenog porodičnog okruženja.

- Sećam se kada sam imala prvi se*s, razmišljala sam kako mami to da saopštim. Na kraju sam joj napisala poruku, a sledećeg dana je usledio odgovor u kome je napisala da me podržava i da će sve biti u redu. Sada kada je procurela ova informacija, dobila sam poziv od nje u kome me pita da li je to istina. Priznanje mami da radim u industriji za odrasle je nešto najneprijatnije što je moglo da mi se desi - priznala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Jean (@elsajeansworld)

Elsa smatra ujaka odgovornim za celo razotkrivanje.

- Bila sam zapanjena kada sam videla da mi je na po*no kanalu ostavio komentar! Čak iako je video ceo moj se*si snimak, što je samo po sebi neprijatno, još je gore što je to ispričao ujni, mami, a izgleda i ostatku porodice. Oduvek mi je bilo teško da priznam odakle mi novac i kako tako dobro zarađujem, ali nikada se nisam nadala da će se saznati na ovaj način - zaključila je Elsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Jean (@elsajeansworld)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)