Sex

KADA SE SKINULA OTKRIO JE NJENU "PRLJAVU" TAJNU: Lepotica je mislila da će uspeti da se iskontroliše, prevara joj nije uspela (VIDEO)

Beti je devojka u ranim tridesetim koja pokušava da nađe ljubav svog života posle burnog raskida.

27.04.2023 19:01

KADA SE SKINULA OTKRIO JE NJENU "PRLJAVU" TAJNU: Lepotica je mislila da će uspeti da se iskontroliše, prevara joj nije uspela (VIDEO)
TikTok-2_girls_1_pup

Devojka po imenu Beti uverila se kako je TikTok je idealno mesto gde možete da postanete popularni i u trenu. Ona sa prijateljicom koristi TikTok pod imenom "2 devojke i 1 pas". Beti je nedavno raskinula petogodišnju vezu , nakon što je saznala da je dečko vara, i uselila se kod prijateljice u stan. Njih dve se ludo zabavljaju i izgledaju baš poput junakinja popularne serije "Sex i grad", jedino im još dve članice fale. Beti ističe da posle duge veze najzad želi da se opusti i izlazi sa muškarcima. Prednost imaju svi oni koji imaju plave oči, dok godine nemaju odlučujuću ulogu.

Beti se aktivirila po pitanju izlazaka, ali ne želi da je muškarci shvate neozbiljno, niti da odmah srlja u nešto, pa iz tog razloga ne želi da prve večeri  ima i se*s. Njen savet je da to uspeva da postigne ličnom kontrolom i načinom šminkanja. Naime, ona pokušava da izgleda preplanulo iako nije, tako što nanosi "lažni ten". Puder za telo koji daje telu preplanuli izgled u trenu je njen saveznik za lepotu. Međutim, ona ga ne stavlja po celom telu već samo po dekolteu, vratu i onom delu tela za koji zna da će se videti. Veći deo tela koji prekriva odeća, sasvim očekivano, nije našminkan.

Beti na video - snimku obrazlaže savete kojim uspeva da ne spava sa dečkom na prvom sastanku i pokazuje način na koji polovinu tela premazuje bronzerom, dok druga polovina tela i dalje ostaje bela. Navodno, polu-našminkano telo bi trebalo u startu da je podseti da nema intimiziranja posle pića. To podrazumeva da nema skidanja odeće, kako ne bi bila razotkrivena da je puderom dobila osunčani izgled i to samo delimično.

Beti ove savete sve ovo lepo obrazlaže na kratkom snimku i puna samopouzdanja i očigledne samokontrole odlazi na prvi sastanak. Potom je usledio i drugi deo snimka, a na njemu se vidi kako ona leži u krevetu vidno razočaranog izraza lica, dok se iza nje vidi muškarac koji golih ramena spava pokraj nje. Ona je tako svima stavila do znanja da metoda polovičnog šminkanja tela nije dovoljan znak samokontrole kada je o se*u na prvom sastanku reč, piše San.

Snimak je imao 500.000 pregleda i ima 60.000 sviđanja, a reakcije su se nizale.

- Kao da sam malo puta pokušala tako nešto -

- E baš me je nasmejala -

- Izgleda plan nije do kraja sproveden u delo -

- Bar si pokušala, i to je nešto! -

- Ja kada želim da po svaku cenu nemam se* sa nekim, svesno se ne depiliram niti brijam, ali kao da me je i to ikada sprečilo da na kraju večeri završim u nečijem krevetu -

- Nisam se nadala onakvom kraju, početak je obećavao, ali podrška za tebe! -

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)