Sex

ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILE KAKO SE PRIPREMAJU ZA SNIMANJA: Mnogi zanemeli zbog tretmana koji je obavezan, a i šta rade kad saznaju s kim snimaju! (VIDEO)

Ova industrija počiva na mnogim pravilima, a neke od najpoznatijih glumica otvoreno su govorile o čemu se tačno radi.

07.04.2023 22:01

ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILE KAKO SE PRIPREMAJU ZA SNIMANJA: Mnogi zanemeli zbog tretmana koji je obavezan, a i šta rade kad saznaju s kim snimaju! (VIDEO)
Youtube/Wood Rocket

Filmove za odrasle gledaju ljudi širom sveta, neki krišom, dok drugi to transparentno priznaju. Čak su i istraživanja pokazala da praćenje takvog sadržaja može pozitivno uticati na se*sualni život. Jednostavno, smatra se nekim vidom besplatne edukacije u intimnim odnosima.

Industrija filmova za odrasle je poslednjih godina znatno napredovala, a brojne žene i muškarci izgradili su karijere glumeći u nekom od tih ostvarenja. Međutim, ma koliko glumci izgledaju kao vešti ljubavnici koji svoje partnere uvek sa lakoćom dovedu do vrhunca, treba imati u vidu da su to ipak samo glumci i da je sve deo scenarija. Takođe, ma koliko lepotice deluju atraktivno, gipko i sa neverovatnim erotskim umećima, to ipak nije tako sensuzalno tokom snimanja. 

Verovali ili ne, postoji ceo proces pripreme za snimanje tih kadrova, a mnogo toga se odnosi i na odlaske kod lekara na tretmane koji nisu nimalo prijatni. O tome su javno govorile i neke od najpopularnijih zvezda filmova za odrasle.

Foto: Shutterstock

Pre snimanja glumice filmova za odrasle odlaze na brojne pripreme

Pre svega, glumci moraju da znaju kakve scene ih očekuju na snimajućem danu. Ako je analni se*s u pitanju, priprema je mnogo komplikovanija i dugotrajnija. Glumice moraju da se klistiraju i da obrate pažnju na to šta jedu kako bi bile sigurne da tokom snimanja neće doći do nekih neprijatnih iznenađenja. Posebna pažnja posvećuje se ličnoj higijeni sa akcentom na intimnu regiju.

Kako bi snimili zahtevne scene tokom kojih se menja i po nekoliko poza, glumci i glumice moraju biti u top formi. Neretko idu na zahtevne treninge u teretani, ali i one za opuštanje, poput joge ili meditacije. Posvećenost zdravom načinu života veoma im je bitna jer moraju imati snažan imunitet zbog svih neželjenih polnih bolesti koje su rizik njihove svakodnevnice.

Većina lepotica koje snimaju veoma vode računa o tome da imaju što atraktivniji izgled. Neretko ugrađuju silikone, imaju tetovaže na erotizovanim delovima tela, ali i pirsinge na mestima koje niko golim okom ne bi primetio.

Takoreći, celokupna fizička i estetska priprema je uključena za snimanje kadrova kojima podižu uzbuđenje svojim fanovima.

U jednom video-snimku glumice su govorile i o tome koliko im je bitno da pre snimanja upoznaju svoje partnere kako bi im bilo lakše da se opuste na setu i realnije odrade sve što se od njih traži.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)