Sex

OVO JE IDEALNA DUŽINA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Zvezda filmova za odrasle otkrila koja mera je uzbuđuje (VIDEO)

Aleksis Teksas otvoreno je govorila o temi koja zanima sve muškarce.

04.04.2023 09:05

OVO JE IDEALNA DUŽINA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Zvezda filmova za odrasle otkrila koja mera je uzbuđuje (VIDEO)
Instagram/Printscreen/whitegirlpoliticking

Jedna od najpopularnijih svetskih zvezda filmova za odrasle otkrila je šta smatra savršenom dužinom penisa nakon što su je horde njenih obožavatelja zamolile da oceni njihove.

Aleksis Teksas (37), čije je pravo ime Tea Aleksis Samper, rekla je u podkastu "Pilou Talk" da je, uprkos tome što je skoro dve decenije provela u industriji za odrasle, još uzbuđuju slike koje su joj poslali fanovi.

Instagram/Printscreen/whitegirlpoliticking

Aleksis Teksas već godinama je u industriji filmova za odrasle

- Videla sam neke lepe penise. Sa svojim fanovima često pravim razne interakcije. Zanimalo ih je da im kažem da li im je polni organ zadovoljavajuće veličine. Naročito tokom pandemije koronavirusa, neke od njih sam prilično uzbudila - otkrila je ona.

Uprkos visokoj lestvici koju je postavila, Aleksis je dodala da veliki polni organ nije jedina stvar koja joj je potrebna da bi je zadovoljila, kao i da smatra da je 20 centimetara savršena dužina penisa za nju.

- Kod muškaraca više me uzbuđuju stvari kao što su hemija, energija, umesto fizičkog izgleda. Da li želim da neko bude privlačan? Naravno -  rekla je ona.

Veteranka erotskih filmova je otkrila da su je malo odvratili britanski akcenti nakon što je provela vreme radeći u Londonu. Karijeru u oblasti zabave za odrasle počela je da gradi sa samo 21 godinom, kada joj je ponuđena glavna uloga u filmu za odrasle dok je u to vreme radila u restoranu.

Otad je naglo porasla njena popularnost i prikupila je 3,8 miliona pratilaca na Instagramu, postavši jedna od najplaćenijih OnlyFans zvezda na planeti.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Maja

04.04.2023 17:08

O ukusima se ne raspravlja....ho ho ho hi hi hi