Roditeljstvo

Evo kako izgleda tata koji je ŽELEO SINA, A DOBIO ĆERKU! (VIDEO)

Šta se desi kada žarko želite da dobijete sina, a ispostavi se da ćete dobiti ćerku, ovaj tata najbolje je iskusio sam. Ni u najluđim snovima se nije nadao da će se ikada ponašati ovako!

23.06.2022 20:30

Evo kako izgleda tata koji je ŽELEO SINA, A DOBIO ĆERKU! (VIDEO)
instagram-thedorefam

Ljubav između majke i sina ili tate i ćerke je specifična po mnogo čemu. Staro narodno mišljenje je da to nije bez razloga.

Tata sa snimka koji je postavljen na Instagarmu je pravi primer toga. Tradicija bušenja balona iz koga izleću plavi ili roze baloni u zavisnosti od toga kog pola će biti beba je očigledno prevaziđena, pa se sada izbacuju dim i konfete u popularno roze ili plavoj boji.

instagram-thedorefam

Želeo sina, a dobiće ćerku!

Na samom početku snimka na kome piše "Gledajte do kraja", vidimo budućeg tatu koji se sav snuždio pošto je video roze dim. On se čak ljutito okrenuo i odsutno pošao da šeta po dvorištu. Ono što je usledilo posle toga raznežiće i najtvrđa srca.

Na nastavku snimka vidimo do koje mere se ovaj tata zaljubio u svoju devojčicu. Oni su svuda zajedno, a video prikazuje neke svakodnevne zajedničke aktivnosti poput doručka, gledanja televizije, odlaska u kupovinu, spavanja i slično. On je svuda sa vidnim osmehom koji mu ćerka i uzvraća i primetno omađijanog pogleda. Uverite se i sami u to!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Dore Fam (@thedorefam)

 

Samo neki od komentara na snimak koji je pregladan blizu 3 miliona puta bili su ovi:

- Oni su najslađi zajedno. Izgleda da ga ona vrti oko malog prsta -

- On nije izabrao da bude deo života devojčice, ali izgleda da je ta devojčica izabrala u startu da ona bude deo njegovog života -

- Mi ni ne znamo šta želimo od života, sve dok se ne zaljubimo u takav način života -

- Muškarci kažu da ne žele ćerke, sve dok ne dobiju ćerku i kompletno se ne zaljube u nju -

- Pogledajte koliko i ona voli svoga tatu, isto kao i on nju! Njen osmeh govori sve -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)