Roditeljstvo

MILICA MILIONERU RODILA PETORO DECE: Ispilivale sumnje da je imala surogat majku - ovako je svima zapušila usta! (VIDEO)

Savršena linija posle svakog porođaja probudila spekulacije.

27.09.2024 18:00

MILICA MILIONERU RODILA PETORO DECE: Ispilivale sumnje da je imala surogat majku - ovako je svima zapušila usta! (VIDEO)
instagram-mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja, devojka iz Niša, postala je prava internet senzacija nakon što je pre dva meseca rodila peto dete misterioznom kazahstanskom milionerom, čije lice nikada nije prikazala u javnosti. Već dva dana posle porođaja pokazala je zavidno telo, što je probudilo sumnju kod mnogih. Mesec dana od porođaja izgledala je kao da se nikada nije porodila, a kamoli 5. put.

Svega dva meseca posle rođenja ćerkice Milica ponosno pokazuje telo, a komentari dušebrižnika ne jenjavaju. Tako su mnoge žene i dalje u ubeđenju da je ona peto dete dobila putem surogat majke

Polskaja je poznata kao žena bez dlake na jeziku, a nije retkost da sve neprijateljske komentare namerno objavljuje. Tako se usnimila u crnoj svilenoj top haljini ispod koje je bio vidan čipkani brushalter, dok su u prvom planu bile i crvene sandale i tašna YSL brenda.

 

 

- Dobila sam mnogo komentara ovakvog tipa. Dosta više sa komentarima u vezi sa surogat majkom! Pokazivanje golog trudničkog stomaka nije dovoljno, moram vam, očigledno, crtati - poručila je Polskaja.

Uz snimak bio je tek jedan od komentara koje svakodnevno dobija.

- Porodila si se? Misliš, izašla si iz porodilišta, gde je bila žena koja ti je rodila ćerku - pisalo je uz objavu.

 

 

Polskaju na Instagramu prati blizu 400.000 ljudi, a reakcija podrške je usledila.

- I da si snimala kako se porađaš oni bi našli nešto...jer ti ljudi nemaju svoje živote, pa kopaju po tuđim.

- Najviše se vidi kada je žena ljubomona na drugu, uspešnu ženu.

- Gospode Bože pa šta je trebalo, da snimi porođaj?!

- Važno da si ti majka koja rađa svoju decu, briga te šta zli jezici pišu.

- Zar je bitno da li je ona rodila ili joj je druga žena rodila, ili je čak usvojila dete? Majka nije ona koja rodi, već koja odgaji dete, vaspita ga i pruži mu svu ljubav.

 

 

Nema sumnje da Milica i dalje uspeva da privuče pažnju, ne samo zbog svog izgleda, već i zbog misteriozne slike koju gradi oko svoje porodice. Iako je njen muž uspešan biznismen, njegovo lice nikada nije viđeno na društvenim mrežama.

- Moj muž sarađuje sa mnogim političarima i poslovnim liderima i smatramo da je najbolje da on ostane van očiju javnosti - istakla je ona za medije jednom prilikom.

Njegov identitet i poslovne aktivnosti ostaju skriveni, što samo dodatno podstiče radoznalost javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)