Roditeljstvo

NEĆETE VEROVATI U KAKVOM SU SRODSTVU DEVOJKA I MOMAK SA SLIKE: "Posle utakmice je potrčala i zaskočila ga, a onda su se dugo grlili, u šoku smo kada smo saznali šta mu je ona!" (FOTO+VIDEO)

Amber Lund-Rajt je uspešna poslovna žena koja se našla u žiži javnosti nakon slavlja posle jednog meča.

24.11.2023 19:00

NEĆETE VEROVATI U KAKVOM SU SRODSTVU DEVOJKA I MOMAK SA SLIKE: "Posle utakmice je potrčala i zaskočila ga, a onda su se dugo grlili, u šoku smo kada smo saznali šta mu je ona!" (FOTO+VIDEO)
Instagram-ambslund

Amber Lund-Rajt je mama koja je izazvala veliku pažnju medija iz krajnje nesvakidašnjeg razloga. Naime, ova žena, koju na Instagramu prati više od 50.000 ljudi, se predstavlja kao samohrana mama sina jedinca, asistent lekara. Međutim ,njen mladolik izgled, način oblačenja na sinovljevoj utakmici, a pogotovo njena reakcija po okončanju ove utakmice, učinili su je poznatom preko noći.

Naime, ona je došla na utakmicu svoga sina u teget-plavom kombinezonu, uskim farmerkama i sandalama visokih potpetica. Mnogi su smatrali da je za tu priliku trebalo da izostavi veš-majicu koja je otkrila veći deo njenih bujnih grudi, pripijene farmerke i previsoke štikle. Ipak, ni to nije ono što je izazvalo lavinu negativnih komentara. Iako se na prvi pogled ne zna da li je ova žena devojka, prijateljica, sestra ili majka ovog momka, mnogi su njen potez oštro osudili.

Amber je tako po okončanju utakmice pojurila ka sinu da ga zagrli, a u euforiji izgleda da je naskočila na njega od sreće i zanosa, a on ju je podigao. Sve je rezultiralo snimkom na kome se jasno vidi da je ova žena zanosno zagrlila dečaka, koju je on podigao, a njene noge se nalaze oko njegovih bokova. Upravo to je razbesnelo mnoge.

- Ovaj dečak će zauvek imati celo moje srce. Đina je uhvatila kraj ovog trenutka i veoma sam joj zahvalna. Kada sam prišla da zagrlim svog dečaka posle njegove utakmice, odmah me je podigao i samo me je držao. Možda je bilo 20 sekundi, 30 sekundi, minut, nemam pojma. Ali u tom trenutku, vreme je za mene stalo. Iskreno, ne znam čime sam te zaslužila @brix_wright, ali sam zahvalna svake sekunde svakog dana što te imam - napisala je ova ponosna mama u opisu snimka koji je podelila na svom Instagram nalogu, a o njoj je pisao i Dejli Miror.

Video je dobio blizu 200.000 sviđanja, ali nisu svi delili njeno ushićenje.

- Bila sam ubeđena da mu je ona devojka, a ne mama.

- Ovo ne izgleda nimalo lepo, pobogu, on ti je sin, ne dečko.

- Gospođo, prestanite da tako grlite tog dečaka, on je dovoljno porastao, taj zagrljaj ima se*sualne vibracije!

- To nije podizanje, već ste vi skočili na sina i uzjahali ga!

- Ovaj sin je njena prva i iskrena ljubav.

- Posle utakmice je potrčala i zaskočila ga, a onda su se dugo grlili, u šoku smo kada smo saznali šta mu je ona - samo su neki od komentara.

 

 

Rajtova je bila preplavljena lavinom negativnih komentara da je čak na sopstvenom profilu morala da se opravda.

- Za one koji su očigledno uznemireni zbog ovog snimka, dozvolite mi da ponudim neko pojašnjenje. Pod 1. Sin me je podigao i ovaj snimak je uhvaćen pri kraju, nisam skočila na njega. 2. On i ja imamo veoma blizak i zdrav odnos. Da ste izgubili oca zbog samoubistva izazvanog alkoholizmom sa 15 godina, pretpostavljam da biste razvili još bliži odnos sa vašom majkom. 3. Moj sin je odličan student, sportista, ne pije, ne drogira se i nikada nije bio u nevolji. Samo pokušajte da dođete na moj nivo, i to isključivo kao samohrana majka, izazivam vas. 4. Ako vidite da nešto nije u redu sa dečakom koji želi da podigne u naručje i drži svoju mamu posle prilično intenzivne fudbalske utakmice, možda se zapitajte šta sa vama nije u redu, ako vam bilo šta drugo pada na pamet - objasnila je Amber i svima zapušila usta.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)