Roditeljstvo

DRUGARICA JOJ JE PRUŽILA BEBU, A ONA JE VRISNULA I BRIZNULA PLAČ: Stvar koju joj je saopštila dirnula ju je do srži! (VIDEO)

Marija Eliot je Tiktokerka koja je sa svojim pratiocima podelila kako je nedavno dobila jedan od najlepših poklona u životu.

25.12.2022 17:01

DRUGARICA JOJ JE PRUŽILA BEBU, A ONA JE VRISNULA I BRIZNULA PLAČ: Stvar koju joj je saopštila dirnula ju je do srži! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/mireyaelliott/

Beba koju rode vaša sestra ili drugarica jedan je od najboljih poklona koji možete da dobijete. Međutim, možda još lepši jeste ukoliko baš to dete dobije vaše ime. Tako je jedna drugarica zaokružila 12-godišnje druženje sa svojom, kako je u jednom snimku zove, srodnom dušom, odnosno prijateljicom Marijom. Ona sa njom, kako je istaknuto, deli posebnu vezu već godinama.

U dirljivom snimku koju je objavila Marija Eliot, prikazan je dirljiv trenutak njenog susreta s bebicom koju je na svet donela njena najbolja prijateljica Morgan. U snimku koji je pregledan 33,8 miliona puta i koji je dobio 5,1 milion sviđanja Marija emotivno prihvata činjenicu da deli ime sa ćerkom svoje drugarice. Ona je najpre vrisnula od sreće, a zatim su joj krenule suze. To je za nju, kako je istakla, bio najlepši poklon. 

@mireyaelliott Ill never get over this surprise meeting my sweet little bestie 🥺❤️ @probablypregnant @Jonathan Shaw ♬ original sound - mireya.elliott

Tiktokeri su bili dirnuti snimkom.

- Sada plačem na poslu -

- Oo... kako slatko. Mogu reći da je zaslužila tu čast. Čestitam! -

- Tvoja reakcija je neverovatna. Rasplakala me je -

- Kakva čast! To je toliko divan momenat -

- Toliko ste srećne da imate jedna drugu - komentarisali su korisnici TikToka. 

Marija je objasnila u videu da je devojčica dobila srednje ime po njoj i da se u stvari zove Dženifer Mejv Marija Šav. U pitanju je peto dete koje je Morgan dobila sa svojim suprugom Džonatanom.

Trenutak koji je podelila njena drugarica na svom profilu, a kasnije i Marija na svom, za nju je bio poseban i video se samo delić emocija

Marija je objasnila da su njena prijateljica i suprug znali još pre sklapanja braka da će imati petoro dece, te da je njihova poslednja ćerka u svakom smislu zaista posebna beba.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)