Ispovesti

Moja drugarica ne zna da je MUŽ VARA! Treba li da joj kažem?

Jedna žena podelila je sa čitavim svetom veliku nedomicu i zatražila savet za situaciju koja je izjeda.

08.07.2022 22:00

Moja drugarica ne zna da je MUŽ VARA! Treba li da joj kažem?
pexels.com

Svako ko se nađe u situaciji da o nekome sazna nešto osetljivo, a što bi možda trebalo da podeli s trećom stranom, a možda i ne, zna kolika to može da bude muka. Iako prijatelji dele najintimnije stvari i veruju jedni drugima, nekima se desi da prećute određene informacije kako ne bi povredili drugu stranu. U takvoj nezgodnoj situaciji i dilemi, našla se jedna žena koja je u ispovesti za britanski Miror zatražila savet šta da radi budući da je saznala za aferu partnera njene prijateljice. 

Govoreći o svojoj drugarici najlepše reči, ta žena se osvrnula na njenog partnera, rekavši da je on ne zaslužuje jer je potpuni kreten. U velikoj je dilemi da li da svojoj prijateljici otkrije da on voli da očijuka i da već izvesno vreme spava sa jednom mladom ženom, za šta znaju svi.

Pošto zbunjena i revoltirana prijateljica ne želi da povredi drugaricu, niti da rasturi njihovo dugogodišnje prijateljstvo, obratila se za pomoć stručnjaku koji u rubrici "tetka Kolin Holen" odgovara na pisma čitalaca za "Miror" i pokušava da pronađe rešenje za njihove probleme.

pexels.com

Uz opušten razgovor prijateljice otkrivaju mnogo toga o svom životu

Žena koja se obratila za pomoć opisuje drugaričinog muža kao velikog narcisa. Pošto je smatrala da će se on smiriti nakon izvesnog vremena, te da će glasine o njegovoj aferi da se stišaju, nije ništa rekla drugarici. Sada je to tišti i želi da nađe način da i ona sazna. Najgore od svega je što ona nema čvrste dokaze za ono što tvrdi jer ga svojim očima nije videla u preljubi.

Kolin je savetovala mladu ženu da prvo porazgovara sa suprugom svoje prijateljice i da mu kaže za glasine koje je čula. Shvatajući bolnu mogućnost da ta žena uništi i brak svojoj prijatejici, ali i njihovo prijateljstvo, predložila joj je da pokuša da ga ubedi da on razgovara sa njom i da joj objasni stvar. Kolinin savet bio je da je svakako bolje da ona od svog partnera čuje tako nešto nego od prijateljice, a na njemu je šta će uraditi kad razmisli.

Iako bi većina žena želela da zna šta im partner sprema ili šta im radi iza leđa, ne prihvataju svi to jednako. Stručnjakinja je savetovala da ukoliko je kasnije prijateljica pita da li je znala za to, da treba da se ogradi time da je čula za glasine i da je razgovarala sa njenim suprugom kako bi ga nagovorila da joj on sam prizna istinu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)