Ispovesti

Muškarac otkrio zbog čega ga supruga stalno odbija u krevetu! KAKVA JE SITUACIJA KOD VAS?

Previše obaveza tokom dana čine da žene ponekad budu neraspoložene za "druženje" sa suprugom, pa to i jasno daju do znanja. Ali šta kada se zaređaju razlozi i izovori i ne znate šta je pravi problem?

19.06.2022 20:00

Muškarac otkrio zbog čega ga supruga stalno odbija u krevetu! KAKVA JE SITUACIJA KOD VAS?
shutterstock.com

Kada je akcija u krevetu u pitanju, mnogi smatraju da su oba partnera uglavnom raspoložena za to, a često se odbijanje pripisuje ženama, koje pronalaze razloge ako im nije do toga. Neke jednostavno imaju period kada nisu raspoložene za to, iako možda ne postoje pravi razlozi.

Međutim, jedan frustrirani muškarac, na Tik Toku poznat kao Džoj Drej, koji je bio „zakinut“ za ovo zadovoljstvo, odlučio je da sa širom zajednicom na internetu podeli šta je sve njegova žena našla kao izgovor, odbijajući seks sa njim. Lista je zaista dugačka i verovatno mu je trebalo vremena da je sastavi.

Kao prvi razlog, žena je navela da su to uradili „prošle nedelje“, a zatim da joj je „samo do maženja“. Na velikoj listi krenuli su da se ređaju razlozi poput tih da ima problem sa nadimanjem, da je preumorna i da nema energije.

 

 

Jedan od razloga na koji se žena "izvlačila" je da je skoro oprala posteljinu i da želi da ona bude čista. Ona se pravdala takođe decom, zatim kako je tajming „prekasno“ ili „prerano“, te da joj je prevruće, ali i hladno.

Revoltirani muškarac je pokazao čitavu listu napisanu velikim brojevima i okačio snimak na TikToku.

Neraspoložena žena se žalila na leđa koja je bole, zatim na glavobolju, ali i zbog pijanstva supruga koje joj je očigledno zasmetalo.

Lista razloga nezainteresovane žene za seks je pokupila lajkove i izmamila smeh kod korisnika koji su pokušavali da proanaliziraju situaciju i eventualno razumeju situaciju. Žene su uglavnom stale u odbranu njegove partnerke, rekavši da muškarci jednostavnu ne razumeju kada žene kažu „ne“.

- Lista je potpuno tačna, jer žena očigledno nema energiju. Da li joj pomažete oko kuće? – nadovezala se jedna korisnica TikToka.

- Potreban joj je jedan razlog da kaže da želi....kada oseća konekciju – bio je drugi komentar.

Ipak, jedan od komentara koji je izgleda potpuno razočarao čoveka bio je da izgleda nije u pitanju ništa od navedenog.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)