Ispovesti

NIKADA NE PIJTE VODU IZ ČAŠA U HOTELSKOJ SOBI! Bivša turistička radnica otkrila je podatak koji sve ozbiljno zabrinjava

Boravak u hotelu je mnogima uživanje, ali isto tako ume da bude noćna mora zbog onogo što tamo zateknu. Radnici koji su radili u pojedinim hotelima, podelili su iskustva na društvenim mrežama o tome šta sve možete očekivati.

06.06.2022 13:00

NIKADA NE PIJTE VODU IZ ČAŠA U HOTELSKOJ SOBI! Bivša turistička radnica otkrila je podatak koji sve ozbiljno zabrinjava
pexels.com

Kadgod boravimo u hotelima, često imamo priliku da vidimo najčistiji ambijent i zaista besprekornu higijenu. To je znak da može bezbedno i bezbrižno da se boravi tu i da se osećamo kod kuće. Neretko se dešavaju situacije u kojima gosti zatiču svašta, od neopranih peškira, prašine koja nije danima brisana, do neopeglanih čaršava ili smeća koje nije bačeno. Međutim, šta sa tim kada naizgled sve deluje lepo i čisto, a a ispod površine nije baš adekvatna higijena? 

Dženesa Ričard, bivša radnica u jednom hotelu u Kanadi, na društvenim mrežama deli svoja iskustva i zanimljive priče iz hotela gde je radila pre nekoliko godina. Jedna, ne tako lepa priča, govori o detaljima iz hotelskih soba koje su većinu korisnika zgrozile.

Otkrivajući detalje na koje ni ona nije ostala ravnodušna, Dženesa je naglasila da ovo nije praksa svuda i da ne znači da to rade svi hoteli, već je ovo njeno neprijatno iskustvo sa kojim se susrela kao zaposleni. Imala je moralnu obavezu da to podeli sa ljudima koji je prate.

 

 

Tepisi u hotelu gde je ona radila su se usisavali samo između boravka gostiju, a dubinsko čišćenje je bilo jednom godišnje, napominje ova žena. Ona kaže da su tepisi prepuni bakterija i da nije poželjno da hodate bosi već u čarapama ili papučama. Isto je naglasila i za dušeke, rekavši da je upitno da li ih čiste i jednom godišnje.

U hotelima gde ide i doručak uz aranžman, a ako ujutru negde žurite, imate mogućnost da zatražite da vam osoblje spakuje hranu za poneti.

Međutim, ono što je najviše sve zgrozilo, je informacija koju je podelila sa korisnicima vezana za korišćenje čaša. Ova bivša radnica tvrdi da i ukoliko ih imate u hotelskoj sobi trebalo bi ih izbegavati jer se baš često i ne peru. Menjaju se između gostiju samo ako baš na prvi pogled prljave, ako deluju čisto ostave se sledećim gostima.

Osim ovoga, podelila je iskustva i kakve je ljude susretala prilikom rada u tom hotelu u kojem je radila kao 19-godišnjakinja i bilo je i zastrašujućih scena kojima je prisustvovala, što je bilo vrlo nepriatno s obzirom da je bila mlada.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)