Ispovesti

BEBA DŽIN ŠOKIRALA SVET! Ima 11 meseci, a evo kako izgleda, majka se nada Ginisovoj knjizi rekorda!

Maleni Arli je težak gotovo polovinu težine svoje majke Moli, koja ga svakim danom sa sve više teškoća nosi u naručju.

06.05.2022 12:00

BEBA DŽIN ŠOKIRALA SVET! Ima 11 meseci, a evo kako izgleda, majka se nada Ginisovoj knjizi rekorda!
Pixabay.com

Rođenje bebe je samo po sebi pravi izazov, a ukoliko ona toliko dobro napreduje da već s nepunih godinu dana teži čak 20 kilograma, izazov je pak neuporedivo veći. Upravo to je slučaj s malenim Arlijem koji ima samo 11 meseci, a pravi je džin. 

Njegova mama Moli (26) je na ivici izržljivosti sa njim, a penjanje uz stepenice joj se, kako se požalila na društvenim mrežama, pretvorilo u pravu agoniju.

- Arli se rodio sa 4,5 kg i ništa nije ukazivalo na to da će postati ogroman. Moja starija ćerka, koja ima 5 godina, teža je malo manje od kilograma od njega. Samo nošenje čini se dosta težim nego nošenje nje. Pravi izazov je kada treba da ga odnesem u spavaću sobu koja je na spratu - ispričala je Moli, čiju je priču preneo britanski "The Sun".

Njen sin ima uveliko težinu petogodišnjaka, a nosi veličinu trogodišnjaka. Moli je, s druge strane, visoka svega 160 cm i ima 40 kg, što celu situaciju čini dodatno teškom.

printscreen

Mama Moli sa svojim džinom 

Mnogi koji su pročitali njenu priču veruju da Arli ne jede ništa drugo osim slatkiša, ali njegova mama negira takve spekulacije.

- On jede kao i svako prosečno dete njegovog uzrasta. Voli voće i vrlo mu se obraduje, čokolade i ostale slatkiše dobija tek ponekad, što je zbog njegove kilaže čak retko. Zato i ne razumemo zašto je ovoliki - istakla je zabrinuta mama i navela da je on, osim što je zežak, i znatno duži od prosečne bebe njegovog uzrasta. 

- On je neverovatan u svakom pogledu! Ne samo što je masivan, već je i dugačak, apsolutno je poseban i veliki mamin dečko - našalila se Moli.  

printscreen

Maleni Arli je rođen sa 4,5 kilograma, ali je veoma brzo napredovao 

Kako je otkrila, posebno joj teško pada činjenica što ima stomačnu kilu.    

- Živimo na poslednjem spratu. Ima samo tri sprata, ali nema lifta, tako da se definitivno osećam kao da bi trebalo da imam jače mišiće. Takođe, imam i kilu na stomaku. Nije nastala nošenjem Arlija, već zbog mog carskog reza koji je morao da se odradi pošto je Arli bio prevelik da bi mogao da dođe na svet prirodnim putem. Idem na operaciju da to sredim za nekoliko nedelja, ali posle neću smeti da nosim svog velikog dečaka i već me hvata panika - objašnjava Arlijeva mama.

Po pitanju zlonamernih komentara, Moli odgovara da ih nema, ili da ih barem ona ne primećuje.

- Ljudi uvek kažu kako je lep dečak i da izgledna srećno. To mi je najvažnije. A možda bi trebalo da bude u Ginisovoj knjizi rekorda. Volela bih i to - rekla je mlada mama kroz osmeh. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)