LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO?

DA LI SAM POLUDEO? Zaljubljen sam u devojku svog najboljeg druga!

U današnje vreme jako je teško naći osobu sa kojom možemo da osetimo istinsku ljubav i ostvarimo pravu povezanost. Međutim, nekada se desi da tu osobu pronađemo tamo gde smo se najmanje nadali. Ipak, da li je to baš uvek dobar scenario? Pročitajte šokantnu ispovest mladića iz Britanije i saznajte!

26.01.2022 14:02

DA LI SAM POLUDEO? Zaljubljen sam u devojku svog najboljeg druga!
pexels.com

Ljubav do nas često dođe misterioznim putevima. I nekada je to dobro i zadesi nas kao grom iz vedra neba. Takođe ste verovatno čuli i za izreku da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno. Ipak, da li je baš uvek tako? Da li je u redu gajiti osećanja prema osobi koja je zauzeta? Da li biste toj osobi iskazali svoje emocije ako znate da bi to nekoga povredilo? Potencijalno, osobu koja je vama jako draga, kao na primer, vašeg najboljeg prijatelja? Portal Srećna Republika vam donosi baš jednu takvu priču.

Ljubavne muke muče jednog mladog Britanca, a on se u jeku svoje dileme obratio za pomoć Dragoj Saveti na portalu San. Dvadesetčetvorogodišnji mladić se požalio kako nikada do sada nije imao devojku a kako su svi njegovi prijatelji u srećnim vezama. On je na tome počeo da im zavidi, jer želi da i on sam oseti tako nešto, međutim, još uvek nije pronašao onu pravu.

Da stvar bude gora, počeo je od skoro da sanja devojku svog druga i da zamišlja nju i sebe kao par, kako izlaze zajedno i na porodičnim okupljanjima. Ne zna šta da radi po tom pitanju i boji se da sa njim nešto nije u redu. Čak je i razmišljao da je kontaktira i da joj kaže kako se oseća.

pexels.com

Dva muškarca se bore oko žene

Nada se da postoji šansa da će mu ljubav biti uzvraćena i da i ona gaji ista osećanja prema njemu. Barem mu se čini da je tako jer je uvek prijatna i prijateljski nastrojena prema njemu i interesuje se za to što radi i kako je. Zbunjeni momak je pismo završio pitanjem da li bi stupanje u kontakt sa devojkom najboljeg druga bila loša ideja i da li je blesavo to što želi da joj izjavi ljubav.

Draga Saveta mu je odgovorila vrlo direktno i nedvosmisleno. Rekla mu je da bi stupanje u bilo kakvu vrstu prisnijeg odnosa sa devojkom najboljeg druga bila loša ideja. Posavetovala ga je da nije pametno ugroziti dugogodišnje prijateljstvo zbog toga i kako bi ova situacija mogla loše da utiče na ceo njegov krug prijatelja, jer bi se stvorila negativna energija među njima.

Takođe, Draga Saveta mu je otvoreno rekla da mu se možda samo čini da ta devojka prema njemu gaji osećanja, jer na nju zapravo projektuje ono što bi on sam želeo. Objasnila mu je da je njeno prijateljsko ponašanje verovatno samo znak ljubaznosti, budući da zna koliko je njen dečko blizak sa svojim prijateljima. Za kraj, ona mu je poručila da se najbolje veze rađaju upravo iz prijateljstava i predložila mu da se potrudi da upozna i u svoj život pusti neke nove ljude.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)