Ispovesti

POGLEDALA JE FOTOGRAFIJE SA ODMORA I ZANEMELA: Iza mene i dece je bio moj muž s dadiljom, a onda sam ugledala gde je ONA ZAVUKLA RUKU! (FOTO)

Očajna mama dvoje dece podelila je sa čitavim svetom detalje izdaje koju je doživela.

13.10.2024 12:18

POGLEDALA JE FOTOGRAFIJE SA ODMORA I ZANEMELA: Iza mene i dece je bio moj muž s dadiljom, a onda sam ugledala gde je ONA ZAVUKLA RUKU! (FOTO)
Printscreen/Tik Tok/ibizadazeofficial

Natali (33) sa Ibice je razvedena mama dvoje dece. Ona je na TikToku podelila svoje bolno iskustvo i razvod koji je prošla nakon što je saznala da je bivši suprug varao sa dadiljom njihove dece. Kako je ispričala na mrežama, a prenosi Daly mail, Natali je za prevaru supruga saznala na neobičan način i to zahvaljujući fotografijama sa porodičnog odmora.

Naime, nekoliko meseci ranije ona je sa mužemi decom bila na putovanju, a posetili su i Diznilend. Poveli su i dadilju kako bi im pomogla oko mališana.

Tokom posete zabavnom parku rešili su da se provozaju na rolerkosteru. Natali je sela sa ćerkicom, dok su iza nje bili njen suprug i dadilja. Tokom vožnje oni su uslikani fotoaparatom nameštenim u zabavnom parku kako bi ljudi kasnije mogli da otkupe zabavne fotografije, pri čemu Natali nije ni slutila da će na taj način biti zabeležen i kompromitujući dokaz.

Nakon što je dobila fotografije, zanemela je od šoka.  

Printscreen/Tik Tok/ibizadazeofficial

Fotografija posle koje je Natali znala da je muž vara sa dadiljom

Međutim, ono što je najinteresantnije jeste činjenica da je Natali tek nakon odmora pažljivije pogledala fotografije i odmah shvatila šta se dešava. Na više od jedne slike se tokom vožnje rolekosterom dadilja je bila previše prisna s njenim suprugom, naslonila se na njega, čak mu je u jednom trenutku zavukla ruku između nogu.

- Pregledala sam stare fotografije i naišla na više od jedne na kojoj su moj muž i dadilja bili malo više prisni nego što sam mogla i da zamislim. Poveli smo je da mi pomogne oko dece, a ne oko muža - napisala je Natali u opisu snimka. 

Iako Natali nije eksplicitno rekla da su njen muž i dadilja imali aferu, iz njenih ostalih postova može se zaključiti da su vezu ipak započeli dok je ona čuvala njihovu decu.

Natali se iselila iz zajedničkog doma sa decom, a ubrzo se uselila njihova dadilja.

- Bilo je čudno kad sam je srela u svojoj nekadašnjoj kući. Znate, ona je bivša dadilja moje dece, a sad je u vezi sa mojim bivšim mužem. Nedavno su dobili i sina - pojasnila je Natali u jednom od brojnih snimaka na društvenim mreža.

Usledli su komentari.

- Čim su seli jedno pored drugog za vožnju na rolerkosteru trebalo je da ti bude sumnjivo. Mislim da je ona prokleto dobro znala šta radi, to je tako podlo od nje -  

- Nije kriva ona nego ti. Nije trebalo da angažuješ tako atraktivnu dadilju, da si imala nekog poput gospođe Dautfajer ovo se ne bi dogodilo - 

- Kao bivša dadilja, a sada majka, vrlo sam ljuta zbog svega što ti se dogodilo. Nije teško reći NE u takvim situacijama, ja to najbolje znam. Kao bivša dadilja, na toj vožnji bih sedela sa detetom ili mamom, nikako pored tate - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)