Ispovesti

LEPOTICA DALA OGLAS DA TRAŽI MOMKA: "Dobila sam bizarne i jezive poruke, a posle 5.000 ponuda i dalje sam sama"

Posle svega shvatila je da baš i ne mora da žuri u novu vezu.

15.06.2024 21:02

LEPOTICA DALA OGLAS DA TRAŽI MOMKA: "Dobila sam bizarne i jezive poruke, a posle 5.000 ponuda i dalje sam sama"
Instagram-veradijkmans

Vera Dajkmans, model iz Londona, prošle godine je izazvala je ogromnu pažnju na društvenim mrežama kada je objavila da prima prijave od muškaraca koji žele da budu njen dečko. Ova nesvakidašnja potraga za ljubavlju rezultirala je sa višehiljada prijava, ali godinu dana kasnije, Vera je i dalje sama.

- Rekla bih da sam dobila oko 5.000 prijava, ali nakon što sam pregledala većinu, našla sam samo trojicu koji su mi delovali odgovarajuće. Izašla sam na dejt sa svakim od njih, ali sam trenutno i dalje sama - iskreno je obrazložila Vera, a o tome je pisao i Mirror.

 

 

Uprkos velikom broju prijava, samo trojica kandidata su uspela da privuku njenu pažnju, dok su mnoge prijave bile previše čudne da bi uopšte bile razmatrane. Od bizarnih kanditata, jedan se posebno istakao po svom nesvakidašnjem zahtevu, kao i ponudi. Mnogi smatraju da je on bio možda inspirisan ljubavnom pričim glumice Anđeline Džoli i njenog tadašnjeg supruga Bilija Boba Torntona, koji su praktikovali taj “ritual”.

- Jedan muškarac je ponudio da mi pošalje uzorak svoje krvi i tražio je moj zauzvrat, što sam ignorisala. Takođe, jedan poznati čovek mi je poslao poruku. Ne mogu reći ko je on, ali to definitivno nisam očekivala. Većina kandidata je bila iz Teksasa i mnogi od njih su u znaku Vodolije - otkrila je Vera, kojoj izgleda Teksas i ovaj vodeni znak nisu odgovarali.

 

 

Vera je tako rešila da pruži šansu i izađe sa tri muškarca koji su su uspeli da pridobiju njenu pažnju. Međutim uživo ništa nije upućivalo na to da bi uopšte mogla da usledi bilo kakva veza.

- Prvi kandidat je, uprkos tome što živi sa roditeljima i nema ni auto, ponosno isticao da poseduje dva čamca. Drugi je više puta obećao da se nikada neće udvarati mojim prijateljicama, što sam smatrala da bi trebalo da se podrazumeva, a ne da se naglašava unapred. Treći se neprestano hvalio svojom uspešnom karijerom, ali je odbijao da mi dozvoli da imam veći orman. Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu i dalje smatram eksperiment uspešnim, jer sam mogla da budem iskrena o tome šta želim i da vidim koji muškarci odgovaraju tim kriterijumima. Morala sam da prođem kroz dosta čudnih prijava - zaključila je ova devojka.

 

 

Vera je odlučila da nastavi svoju potragu za ljubavlju van TikToka, odbijajući da pravi kompromise kada je u pitanju pronalaženje idealnog partnera. Njena ideja savršenog muškarca uključuje smisao za humor, dobar ukus u muzici, sposobnost da sam zarađuje i ljubav prema gledanju crtanih filmova.

- Trenutno sam stavila potragu za dečkom na pauzu, ali ostavljam otvorene opcije. Samo sam veoma izbirljiva i potreban mi je gotovo savršen muškarac. Mislim da ne treba da pravim kompromise u vezi svojih potreba. Radije bih bila sama dok ne pronađem čoveka sa kojim mi je suđeno da budem - istakla je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)