Ispovesti

REKLA SAM MU DA GA VOLIM, A ONDA JE PREMINUO: Uživala je sa porodicom u Dubaiju, a onda se desila tragedija koja je sve promenila

Ispovest udovice kojoj se svet srušio u trenu.

03.05.2024 17:25

REKLA SAM MU DA GA VOLIM, A ONDA JE PREMINUO: Uživala je sa porodicom u Dubaiju, a onda se desila tragedija koja je sve promenila
Printscreen/TikTok/@charllescott

Šarlot Leskot i njen partner su proveli leto 2020. godine sa svojom novorođenom bebom ploveći oko Dubaija, dok su započinjali svoj san o zajedničkom životu. Par je dočekao svoje prvo dete, a samo četiri meseca pre toga preselili su se u Ujedinjene Arapske Emirate kako bi započeli novi život. Međutim, sudbina je imala drugačije planove za njih.

Idiličan dan koji je prerastao u tragediju

Govoreći na podkastu "Topic Tuesdays", Šarlot je opisala kako je taj dan započeo kao savršen porodični izlet. Ali je otišao da vozi skuter, dok je ona ostala na brodu sa njihovom ćerkicom Souli.

- I onda su poslednje reči koje sam rekla Aliju bile, "budi oprezan, volim te", to je bilo sve - dodala je. To su bile reči koje će zauvek nositi sa sobom. Ono što je toliko ludo je to da smo se probudili tog jutra i trebalo je da bude normalan porodični dan - kaže Šarlot koja je ostala na brodu sa ćerkicom.

Otkrila da je taj dan bio divan. Ispratila je Alija na džet-ski i čekala da se vrati u čamac, jer ona nije bila najveći ljubitelj vodenih aktivnosti. Kada se voljeni tata i preduzetnik vratio, usledila je tragedija. Instruktor sa kojim su bili je izašao na džet-ski i sudario se u Alija prvo glavom, priseća se Šarlot.

Printscreen/TikTok/@charllescott

Šarlot leskot ispovest o gubitku supruga

Otkrila je da je Ali odmah umro, a Šarlot nije mogla ništa da učini osim da prisustvuje iskušenju dok je držala njihovu ćerku u naručju.

- Ono što sam bila sa očima bilo je apsolutno traumatično -  objasnila je ona.

Trauma incidenta navela je Šarlot da veruje da ne može biti Ali onaj koga je videla u nesreći koje se prisetila. Ali stvarnost je dotukla kada je njena prijateljica prišla i rekla Šarlot da sedne.

- Jednostavno sam znala. Znala sam u tom trenutku - rekla je.

Nakon što se vratila u Veliku Britaniju, Šarlot se suočila sa teškoćama jer je Ali bio glavni izdržavalac porodice, pa je sada morala da se nosi sa finansijskim izazovima.

Podrška i sećanje na voljenog Alija

Ova, sada samohrana, majka redovno deli deliće svog života sa Alijem na društvenim mrežama kako bi sačuvala uspomenu na njega i njegovu priču. Klip sa podkasta koji je podelila na svom TikTok nalogu postao je viralan, a hiljade ljudi pružaju reči podrške.

- Uvek si u mojim mislima. Žao mi je što si prošla kroz ovo. 

- Tako si jaka što si podelila svoju priču!

- Kakva priča, ronim suze.

- Sudbina nekad ima čudne planove - samo su neki od komentara ispod njenog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)