Ispovesti

ZATEKLA JE DEČKA KAKO GA MAJKA KUPA: "U kom svetu je to normalno, bila sam šokirana" (VIDEO)

Ispovest jedne devojke izazvala je veliku buru.

18.02.2024 18:40

ZATEKLA JE DEČKA KAKO GA MAJKA KUPA: "U kom svetu je to normalno, bila sam šokirana" (VIDEO)
shutterstock.com, Printscreen/https://www.tiktok.com/@beccacinelli

Veza između majki i sinova je jaka, a neretko prelazi i nevidljivu granicu opsesije. Pojedine žene se prema svojim sinovima u zreloj dobi ponašaju kao da su bebe. To posebno može biti problem njihovim partnerkama.

Jednu takvi sutuaciju ispričala je devojka na Tiktok-u. Beki je bila zatečena kada je videla neočekivanu scenu ispred sebe. Bez obzira na početni šok, njen dečko i njegova majka su je ohrabrivali da uđe, zauzme mesto na WC šolji i pridruži im se. Ova čudna pozivnica je ostavila ženi osećaj zbunjenosti i radoznalosti.


Dok se Beki oklevajući smestila na WC-šolju, nije mogla da ne razmišlja o tome kakvo iskustvo će ovo biti za povezivanje. Kupatilo je svakako neobičan izbor za kvalitetno provedeno vreme, ali njen dečko i njegova majka su se činili neuznemireni ovom neobičnom situacijom.

tiktok.com/@beccacinelli

Ispovest jedne žene izavala je buru

- Trenutno razmišljam o vremenu kada sam ostala s dečkom u vezi čak i nakon što sam vdela njegovu mamu kako ga kupa u kadi - počinje ovu neobičnu ispovest devojka.

Dok se razgovor odvijao, Beki je bila iznenađena što je uključena u iznenađujuće iskren i otvoren razgovor. Kupatilo, je bilo najmanji problem u celoj situaciji. Devojka je šokirano komentarisal kompletnu scenu koja ju je zatekla. Smatra da ovako nešto nije normalno pritom što dečko ima više od 20 godina.

 

 

- Ušla sam u kuću i pitala gde su svi. Bio je muk dok to nisam upitala više puta. Onda se javila mama koja je rekla: 'Gore smo u kupatilu. Dođi gore.' Popela sam se po stepenicama, ušla u kupatilo i ostala zatečena. Moj tada već odrasli dečko od 22 godine, sedeo je u kadi go i prekštenih nogu. Voda mu nije bila ni preko nogu. Nije bilo sapuna ni mehurića, ničega. Samo mala krpica koja pokriva njegov polni organ i mama koja stoji iznad njega s četkom i kupa ga - prisetila se.

Da stvar bude još gora, njegova mama joj je tada rekla da ga kupa jednom mesečno.

- Iskreno bi trebali biti u zatvoru. U kojem svetu je to normalno? Možete li zamisliti da su uloge bile obrnute – odnosno da je u pitanju bila ćerka i njen tata - upitala je Beka.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)