Ispovesti

DEČKO JOJ JE KUPIO SKUPOCENI SAT: Šokirala se kad je shvatila šta je uradio i izbacila ga iz kuće! (FOTO)

On joj je prabacio da je nezahvalna i da je uništila njegov gest ljubavi.

25.12.2023 18:40

DEČKO JOJ JE KUPIO SKUPOCENI SAT: Šokirala se kad je shvatila šta je uradio i izbacila ga iz kuće! (FOTO)
shutterstock.com

Novogodišnji i Božićni praznici su vreme darivanja. Svako od nas se trudi da za najmilije odabre adekvatan poklon. Jedna Britanka od svog dečka dobila je skupoceni sat vredan 500 evra. Iako joj se poklon dopao kad je shvatila šta je uradio izbacila ga je iz kuće.

shutterstock.com

Dečko je optužio da je nezahvalna

Žestoka svađa

Kako je ispričala za britanski San ona je nedavno kupila dvosoban stan s namerom da jednu sobu izdaje i od toga ubira prihod od 1.300 evra kojim bi plaćala deo kredita. Međutim, njen dečko ju je nagovorio da umesto toga započnu zajednički život a on će joj mesečno davati 500 evra za račune i hranu. 

- Nerado sam pristala jer sam od starta bila na gubitku, ali sam rešila da mu pružim šansu. Već prvog meseca mi je dao 350 evra znači 150 manje nego što smo se deogovorili. Nisam želela da se svađam, pa sam to prećutala - počela je svoju ispovest ova devojka.

Stigli su praznici i ona je za Božić od svog dragog dobila skupoceni sat vredan 500 evra.

- Kad sam otvorila kutiju umalo nisam pala u nesvest kad sam videla sat. Znala sam koliko košta i kad sam ga pitala odakle mu novac rekao mi je da su to pare koje je trebalo da mi da ovog meseca za račune. Poludela sam i počela da se svađam s njim. On je rekao da sam nezahvalna i umesto da se radujem poklonu ja njega napadam. Po ovome ispada da sam ja samoj sebi zapravo kupila ovako skup sat jer novac od njega neću dobiti ni ovaj mesec. Tokom žestoke svađe izbacila sam ga napolje i on je otišao kod druga ali me sad moli da se vrati - iskrena je bila ona.

Kako je dodala tražila je od njega da vrati sat i da joj umesto toga da novac za račune, ali joj je on poručio da je pokvarila njegov gest ljubavi. 

shutterstock.com

Većina pratilaca na društvenim mrežma je podržalo njen gest

Podeljene reakcije 

Usledile su brojne podeljene reakcije na njenu ispovest. Većina korisnika društvenih mreža su je podržali, ali je bilo i onih koji su joj rekli da je njen dečko u pravu i da je nezahvalna.

-  Sve mi se čini da je vaša veza krenula nizbrdo kad ste počeli da živite zajedno. 

- On je parazit koji te samo koristi, ne doprinosi ničemu u kući i samo od tebe izvlači novac.

- Ako je ovakav na početku vašeg zajedničkog života kakav će tek biti za nekoliko meseci.

- Najbolje što si mogla da uradiš je da ga izbaciš napolje, nemoj da podlegneš njegovom pritisku i da dozvoliš da se vrati.

- On tačno zna šta radi i ne, taj sat nije koštao 500 evra.

- Dečko je u pravu. želeo je da te obraduje lepim poklonom a ti si ga šutnula. Današnje devojke zanima samo novac što je užasno - bili su samo neki od komentara na njenu ispovest.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)