Ispovesti

NA SVET JE DONELA ĆERKU KADA JE IMALA SAMO 10 GODINA! Zbog njene priče plakala je cela sudnica, a evo šta je uradila njena majka kad je videla da joj detetu raste stomak!

Žena po imenu Patriša je otkrila detalje svoje teške sudbine i kako ima loš odnos sa ćerkom Šaritom koja je do svoje dvanaeste verovala da ima stariju sestru, a ne tako mladu majku.

26.11.2022 15:01

NA SVET JE DONELA ĆERKU KADA JE IMALA SAMO 10 GODINA! Zbog njene priče plakala je cela sudnica, a evo šta je uradila njena majka kad je videla da joj detetu raste stomak!
Printscreen/kolaž/Tiktok/relativejustice

Iako bi bilo očekivano da se kao desetogodišnjakinja igra sa vršnjakinjama i mašta o lepim stvarima i igračkama koje će joj kupiti roditelji, sudbina jedne žene iz Amerike bila je potpuno drugačija i pokazala najveću surovost života. Sa suzama u očima Patriša počije svoju ispovest otkrivajući kako je u tim godinama bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kao posledica toga dobila je ćerku koja je od nje mlađa svega deset godina. 

- Pretili su mi smrću ako otkrijem šta se dogodilo. Pokušavala sam da sačuvam tajnu misleći da će to biti gotovo, ali bila sam trudna i to nisam znala dok nisu došle dve nedelje do njenog rođenja - istakla je Patriša u sudnici gde se vodi postupak protiv monstruma koji je silovao nesrećnu ženu dok je bila tek devojčica. 

Da stvar bude strašnija, Patrišina majka je bila opterećena veličinom ćerkinog stomaka, verujući da se ugojila, te ju je terala da radi vežbe i bude aktivna kako bi izgubila na težini. Kada se to nije dogodilo, morala je da je odvede kod doktora, te da on vidi šta se dešava. Tada joj je on rekao da će Šarita, kako je nazvano novorođenče, biti tu za dve nedelje, to jest da će se Patriša poroditi. 

Nesrećna žena nije znala kako da se oseća i reaguje u mlađim tinejdžerskim godinama, kada tek otkriva sebe i život, suočena sa traumatičnim iskustvom, niti je znala šta je čeka kada postane mama. Međutim, njeni roditelji nisu sedeli skrštenih ruku. Nakon što su saznali pravu istinu bila je podneta tužba protiv silovatelja, a on uhapšen.

U potresnoj ispovesti koju je ova žena ispričala sudiji Rondi Vils u američkom rijalitiju "Relativna pravda", otkriveni su šokantni detalji iz života žene koja ima ćerku mlađu svega decenju od nje. Dok sudija pokušava da se suzdrži da ne zaplače ističući kako je to najtužnija priča koju je ikada čula, na drugom kraju prostorije vidi se Patrišina ćerka Šarita koja roni suze slušajući ipovest svoje majke. Patriša je otkrila i kako nikad od kobnog dana nije videla svog zlostavljača.

S druge strane, Šarita je pravu istinu o svom poreklu saznala tek kada je napunila 12 godina, shvativši tada da je zapravo Patriša njena majka, a ne sestra kako je mislila. Patrišina majka je smatrala logičnim da se ponašaju kao da je ona majka detetu, te je takav odnos među njima i građen. Međutim, Šarita je osećala da je njena Pat ne voli i godinama joj nije bilo jasno zbog čega je to tako.

Sve je saznala kada je napunila 12 godina, otkrivši sudiji kako i danas ima problem s poverenjem zbog toga što je doživela. Njena biološka majka otrkila je da podrška roditelja u tome nije bila dovoljno jaka, te da je majka želela da ona prećuti istinu svojoj ćerki, odnosno da joj nikada ne kaže istinu. Otac je smatrao drugačije i tvrdio je da Patriša treba da otkrije ćerki ko je i da se brine o njoj.

- Mislim da je bila razočarana celom situacijom, ali to nije bila moja krivica i ništa nisam mogla da uradim povodom toga. To je razlog zašto je odnos između mene i Šarite napet - istakla je Patriša. 

Jedan od snimaka te potresne ispovesti koji se pojavio na TikToku ima 33 miliona pregleda, a šokirani korisnici mreže ostali su zatečeni onim što su videli i čuli. 

- Dete je bilo prinuđeno da rodi dete. To je tako tužno i postaje realnost kod mnogih drugih devojčica - 

- Molim vas nemojte čuvati tajnu, ispričajte nekome... objasnite deci da tajne nisu dozvoljene - 

- Ona je borac i ratnik i nije zaslužila to, naročito ne tako mlada - 

- Toliko je ovo tužno - 

- Devojka toliko hrabra da ispriča priču - ređali se se komentari.

Mnoge žene su ispod videa otkrile da su doživele slična iskustva i da o tome nikako ne treba ćutati. Drugi su iskazali poštovanje Patriši zbog hrabrosti da se suoči sa celom situacijom i poželeli joj da ostane jaka i mentalno zdrava nakon svega što je prošla, kao i njena ćerka. 

Patriša je seksualno zlostavljana sa deset godina, a muškarac koji je to učinio je u vreme zločina imao 25. Svoju jezivu priču ona je otkrila u rijaliti šou "Relativna pravda", zasnovanom na arbitraži, koji se bavi međuporodičnim pravnim sporovima. Premijerno je prikazan u septembru prošle godine. Inače, Patrišini roditelji su protiv zlostavljača podneli krivičnu prijavu nakon što im je ona konačno priznala šta se dogodilo, ali je on priveden naredne godine jer je odbio da plati kartu za prevoz.

- Optužbe za silovanje su još na čekanju - rekla je Patriša kroz suze. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)