Ispovesti

ŠTA MI JE OVO TREBALO U ŽIVOTU? Na prvi sastanak s potpuno nepoznatim momkom otputovala je u Portugal, a onda je usledio pakao! (VIDEO)

Tiktokerka Pejdž Elen podelila je sa svojim pratiocima kroz kakav je fijasko prošla nakon što je odlučila da učini nešto na šta je verovala da se nikada neće usuditi.

09.11.2022 18:01

ŠTA MI JE OVO TREBALO U ŽIVOTU? Na prvi sastanak s potpuno nepoznatim momkom otputovala je u Portugal, a onda je usledio pakao! (VIDEO)
Foto: Shutterstock, TikTok/Paigeallannn

Treba biti posebno hrabar i odvažan, te se za prvi sastanak sa nekom osobom, umesto restorana, kafića ili nekog mesta za opuštaje odlučiti za kupovinu karte za neku destinaciju u želji da se baš tamo vreme provede s tom novom osobom. Upravo to je uradila Tiktokerka iz Edinburga, Pejdž Elen, koja je odlučila da muškarca kog zna preko Instagrama upozna i uživo, i to u Portugalu. Iako će svi očekivati da je putovanje obećavalo sjajne romantične trenutke i ljubav na prvi pogled, izgleda da ipak treba dvaput razmisliti pre takve, pa slobodno se može reći, sumanute ideje. 

Nako što su se izvesno vreme dopisivali putem Instagrama, momak koji joj se potajno sviđao je Pejdž pozvao na odmor na koji ide uskoro. Ona je to s oduševljenjem prihvatila i nije časila časa - kupila je kartu za prelepu destinaciju. Ipak, ispostaviće se da je to bila pogrešna odluka.

Naime, iako je bila u iščekivanju da je možda nova romansa na pomolu i da će na egzotičnom putovanju definitivno shvatti da je to njena srodna duša, Pejdž je došavši u Portugal shvatila da on uopšte nije njen tip. I ne samo to, sve što je on rekao ili uradio išlo joj je na živce, pa je čitavo iskustvo morala da podeli sa svojim pratiocima. U opisu snimka napisala je: "Previše smešno da se ne podeli, ne idite na put s potpunim strancem na prvom sastanku".

Ona je zatim podelila sve detalje pripreme polaska na put - od prepiske sa momkom i njegovog predloga da zajedno otputuju, do njenog spremanja i sliku sebe sa koferom na aerodromu. Uz to je objavila i prepisku sa prijateljicom kojoj se požalila na svoja neispunjena očekvanja, te kako joj je grozno da boravi sa njim jer su potpuno nekompatibilni.

- Želim celu priču kako su stvari išle. kada si ga prvi put videla, prve impresije... sve to -

- Horor priča -

- Stvarno si mislila da je on ljubav tvog života? -

- Mislim da su ljudi dovolno pametni da ovo svakako ne rade ali hvala na ovom postu - komentarisali su šokirani korisnici TikToka ispod njenih objava.

@paigeallannn Too funny not to share. Don’t go on holiday with a stranger for a first date 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 #fyp ♬ Laughing - Gianluca Marino

Iako joj je, kako je rekla, momak jasno naznačio da mu je dosadna i da mu traći vreme, ipak se naljutio kada mu je ona predočila da skraćuje svoje putovanje i da se vraća kući. 

- Čim sam stigla kući, blokirala sam ga na svim društvenim mrežama i nadam se da ga više neću videti - napisala je Pejdž u objavi u kojoj je neprestano ponavljala: "Šta mi je ovo trebalo?". 

Mnogim njenim pratiocima je cela situacija bila smešna, te su neke devojke u komentarima navele kako su i one bile u sličnoj situaciji ili, pak, tek treba da otputuju na takav dejt. Drugi su bili zgroženi činjenicom da neko uopšte prihvata da sa poptuno nepoznatom osobom deli prostor na duže vreme.

Bonus video:

Komentari (0)