Ispovesti

SKIDALA JE TAPETE STARE 25 GODINA I IZA JEDNE OD NJIH PRONAŠLA SMOTULJAK: Kada je shvatila šta je u pitanju u njenom novom domu, šokirala se!

Jedna žena je preko društvenih mreža sa čitavim svetom podelila šta je zatekla u kući koju je odlučila da renovira duže od dve decenije nakon prethodnog vlasnika.

04.11.2022 14:02

SKIDALA JE TAPETE STARE 25 GODINA I IZA JEDNE OD NJIH PRONAŠLA SMOTULJAK: Kada je shvatila šta je u pitanju u njenom novom domu, šokirala se!
Foto: Shutterstock

Preuređenje kuće zahteva dosta vremena, ali ukoliko imate iskustva prethodnog vlasnika situacija može da bude olakšavajuća. Jedna žena doživela je upravo takav scenario, te je njegove detalje, budući da je u jednom trenutku doživela i šok, odlučila da otkrije čitavom svetu. To se dogodilo nakon što je u svom novom domu tokom menjanja tapeta starih duže od dve decenije iza jedne od njih pronašla skriveni smotuljak. Ubrzo je shvatila da je po sredi poruka i to upućena njoj, to jest novom vlasniku kuće.    

Žena je renovirala novi dom i otkrila poruku iza tapeta starih čak 25 godina. Iako se isprva pomisli da je u pitanju možda nešto jezivo, poruka je zapravo bila veoma korisna. Naime, u njoj je pisalo koliko je rolni tapeta neophodno za tu sobu.

Žena je bila toliko zapanjena rukopisom koji je ugledala iza tapeta da je fotografiju objavila i na svim svojim profilima na društvenim mrežama. Inače, poruku je još davne 1997. godine napisao tadašnji vlasnik kuće i to nekoliko dana pre Božića

Ako budete ponovo postavljali tapete u ovoj sobi, trebaće vam 8 rolni tapeta. Kupio sam ih samo 6 za 17 dolara po rolni i to 5. decembra 1997. godine i nisam imao dovoljno. To me je razbesnelo - piše u poruci.

printscreen

Skrivena poruka na zidu sadržala je veoma korisnu informaciju 

Objava te žene na društvenim mrežima dobila je na stotine komentara i više hiljada sviđanja, a samo neki od najoriginalnijih bili su i ovi koje je preneo i Dailyrecord.

- Koliko vam je samo olakšao posao -

- Izgleda da je ovo pisao veoma besan čovek -

- Zašto ja nisam pronašla takvu poruku kad sam renovirala -

- Ovo je sve kao u nekom filmu - ređali su se komentari

Bili je i onih duhovitih. 

- Moj tata je tako napisao na zidu pre sređivanja: "Zid će biti gotov do Nove godine", a onda je ispod toga moja mama napisala: "Koje godine?" - 

A bilo je i onih koji su se zapitali koji to čovek svega nekoliko dana pre Božića menja tapete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)