Ispovesti

PROFESORKA ZBOG BUJNIH GRUDI PROŠLA PAKAO! Iz škole usledila burna reakcija zbog jedne fotografije! (FOTO)

Zavodljiva profesorka dobila je otkaz jer je previše zavodljiva.

24.10.2022 13:00

PROFESORKA ZBOG BUJNIH GRUDI PROŠLA PAKAO! Iz škole usledila burna reakcija zbog jedne fotografije! (FOTO)
instagram

Profesorka Džejmi Ilajas iz Kolumbije otpuštena je sa posla nakon što su roditelji učenika pronašli njene provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama. Kao razlog za ovakav potez škole, navodi se to što je sadržaj koji je imala bio neprikladan za profesiju kojom se bavi.

Veruje se da je do problema došlo kada su nadređeni došli do Džejminih fotografija u bikiniju i haljinama dubokih izreza. Ovu profesorku na Instagramu prati više od 390.000 ljudi koji uživaju u njenim izazovnim izdanjima. Najburnija reakcija bila je zbog fotografija u bikiniju na kojoj joj se vide bujne grudi.

 

 

Kada se pročulo da je dobila otkaz, nastala je opšta pobuna u javnosti. Većina je smatrala da to šta ona radi u svom privatnom životu nema nikakve veze sa poslom kojim se bavi. 

 

 

" Kakva lepota! Ne obraćajte pažnju na one koji kritikuju samo da bi vas kritikovali"

"Mislim da je zavist jedno od najvećih zla našeg vremena", neki su od komentara na profesorkinim objavama na Instagramu.

 

 

Uprkos otkazu koji je dobila, učiteljica nastavlja da objavljuje provokativni sadržaj, čak i više nego ranije. Džejmi navodno sada radi u drugoj školi i stekla je armiju obožavalaca koji je podržavaju. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)