Brak i veze

Znaci koji govore da ste pronašli pravu osobu: Biće sa vama i u dobru i u zlu

Po nekim postupcima možete otkriti da ste pronašli svoju srodnu dušu

25.02.2022 12:00

Znaci koji govore da ste pronašli pravu osobu: Biće sa vama i u dobru i u zlu
Pixabay

Retke su prve ljubavi koje budu i večne. Obično je to tako u romanima i romantičnim filmovima. U stvarnom životu svako od nas prođe kroz niz veza dok ne nađe pravu osobu sa kojom želi sve da deli i ostane zajedno do kraja života.

To je, zapravo, potraga za srodnom dušom, za drugom polovinom koja nas čini potpunom i za osobom zbog koje bismo se svega odrekli.

Da je osoba prava, odaće je neki znaci i postupci.

Dobro srce i pozitivni duh

U životu ste sigurno više sretali one toksične momke iz čijih usta izlaze samo laži. A i ako nisu laži, onda su barem hvalisanje i preuveličavanje. U svakom slučaju, takvi momci prvo misle na sebe. Kada naiđete na momka koji će vas ispratiti do kuće ili pozvati da vidi da li ste dobro, njemu je sigurno stalo. Za takvog momka vredi se boriti.

On te uvek podseća koliko vrediš

Momak koji je pravi i koji gaji iskrena osećanja prema tebi, uvek će te podsećati koliko si njemu vredna i lepa. U njegovih postupaka ćeš zaključiti koliko te poštuje i koliko to utiče na tvoje samopoštovanje.

On ima svoje ciljeve

Devojci su potrebni partneri koji se ne zadovoljavaju postojećim već koji imaju plan za svoju budućnost, koji vide šire i dalje i koji su čvrsto rešeni da ostvare svoje ciljeve i snove. Uvek je dobro imati nekoga uz sebe ko želi najviše od života.

Pixabay

To je osoba sa kojom ti je uvek prijatno

 

Podržava tvoje snove i ambicije

Ako želite da putujete po svetu i pišete, on će biti tu pored vas. Podržavaće vas i ići će na svako potpisivanje knjige. Apsolutno će biti tu uz vas za šta god da se opredelite i čime želite da se bavite. I ne samo to – biće zaista srećan sa svakim vašim postignutim uspehom.

On te zasmejava

Kada život počne da sapliće i kada vam nije ni do čega, on će biti ta osoba koja će ti izmamiti osmeh sa lica i zbog čega ćeš ponovo videti smisao. Sa njim ti nikada neće biti dosadno.

On pravi ravnotežu

On je čovek praktičan i prizeman koji zna da obuzda ono divlje dete u vama i vrati vas u stvarnost. On je taj koji zna da napravi pravi balans između snova, ideja, želja i realnog sveta.

Pixabay

On je osoba koja želi najviše od života

 

Sa njim je uvek prijatno

Sa njim nemate potrebu da glumite i izgledate savršeno. On vas voli i sa šminkom i bez nje, u ofucanoj trenerci ili savršenoj seksi haljini. Njemu ste uvek privlačni jer on voli vas.

Uvek je tu

Život nije uvek lep i sa sobom nosi i mnoge ružne i nepredviđene stvari. Ako momak ostane i tokom tih loših dana uz vas, znajte da je pravi i sa njim možete da pravite planove na duge staze jer će te on pratiti kroz sve teškoće.

Neće vas osuđivati zbog vaše prošlosti

Pošto zna da niko nije savršen, on nije osoba koja osuđuje i vidi dalje od vaših mana, grešaka i nesavršenosti.

Čini te srećnom

Uz njega se osećaš spokojno jer je on tvoja druga polovina, ono što ti nedostaje. U njemu vidite iskrenu ljubav i nekoga ko vam je privržen i sa kim možete da provedete čitav život, piše Your Tango.

Komentari (0)