ISTRAŽIVANJA UTVRDILA

SJAJNA VEST ZA ŽENE: Evo da li muškarci vole ženski stomačić!

Iako se svi mi trudimo da postignemo ideal fizičkog izgleda kako bismo privukli savršenog partnera, ispostavilo se da se naše pretpostavke i stvarnost često ne poklapaju.

03.01.2022 16:16

SJAJNA VEST ZA ŽENE: Evo da li muškarci vole ženski stomačić!
pexels.com

Možda je ipak krajnje vreme da sa tanjira sklonite ta tri zrna pasulja koja ste namerili da pojedete danas za ručak. Izgleda da je eri restriktivnih dijeta i izgladnjivanja konačno došao kraj, barem što se suprotnog pola tiče.

pexels.com

Muškarac trenira

Naime, prema skorašnjem istraživanju, ispada da ni muškarci ni žene ne traže partnera sa savršenim merama i zategnutom figurom. Anketa koju je sproveo portal FitRated na uzorku od 2000 ljudi, sa ciljem da pokaže kakvo je telo u današnje vreme najprivlačnije, iznenadila je sve svojim konačnim rezultatima.

pexels.com

Devojka koja trenira

Kod dama, ispostavilo se da one nisu zainteresovane za muškarca atletske građe. One zapravo traže prosečnog muškarca, prenosi portal 24sata.hr. Sve što žene stvarno žele je muškarac koji će sa njom jesti nezdravu hranu, koji je dovoljno visok i dovoljno hrabar da ubije sve bube po kući.

pexels.com

Momak za računarom

Sa druge strane, ako ste mislili da muškarci traže isklesane, mršave i vitke žene, ispostavilo se da se grdno varate. Prema ovoj anketi, muškarci obožavaju žene sa stomačićem i zategnutim rukama. Kada muškarci traže ženu, oni traže lepoticu koja ume da uživa u životu, jer time smatraju da će im onda i zajedničko vreme biti ispunjeno užitkom.

pexels.com

Dve devojke

Da li ste vi znali za ovo? Podelite to sa nama u komentarima!

 

Komentari (0)