ZNAKOVI PORED PUTA

PROFESIONALNA ŠVALERKA SAVETUJE: OVO su sigurni znakovi da vas vara!

Da li ste samo nepotrebno paranoiče ili postoji razlog da sumnjate u njega? Da li se njegovo ponašanje prema vama i uopšteno promenilo ili se samo brinete bez potrebe? Portal Srećna Republika vam donosi priču Ejmi Kups, koja sebe naziva profesionalnom ljubavnicom, a koja nam govori o znacima prevare iz njene perspektive.

02.12.2021 12:20

PROFESIONALNA ŠVALERKA SAVETUJE: OVO su sigurni znakovi da vas vara!
instagram - krazykupps

Kada muškarac promeni svoje obrasce ponašanja ili ophođenje prema svojoj devojci ili ženi, većina dama posumnja da nešto nije u redu i odmah pomisli na prevaru. Ne postoji referentnija osoba od žene koja sebe naziva profesionalnom rasturačicom brakova da vam na ovo skrene pažnju i razjasni koji su prvi znaci za uzbunu.

Tridesetdvogodišnja Ejmi Kaps iz SAD-a ima iskustva sa prevarom, i to sa obe strane medalje. Ona uživa da bude nečija ljubavnica, međutim i sama je bila prevarena. Čak se i rastala od svog bivšeg supruga nakon što ju je prevario, ali danas ova bivša učiteljica ne mari za to i priznaje da se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Ejmi, koju na Instagramu prati skoro 85 hiljada ljudi, smatra sebe profesionalcem kada su u pitanju vanbračne i paralelne veze, pa je ženama objasnila šta je to što bi trebalo da ih alarmira ako sumnjaju da im je partner neveran. Ona kaže da su ovo sigurni znakovi da mu niste jedina.

- Niko nikad ne želi da misli da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primetili - objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Takođe, ženska intuicija je najmoćnije oruđe u vašem arsenalu, ako sumnjate da se nešto događa, sledite svoj instinkt - savetuje i dodaje da “postoji velika šansa da ste u pravu i da on ima nekog sa strane”.

Navela je i znake za uzbunu na koje bi trebalo pripaziti:

Odjednom je jako dobar

Ako vaš partner naprasno postane ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se.

- Neka očigledna ponašanja poput umiljatosti “iz vedra neba”, pogotovo ako inače nije pažljiv tip  - kaže Ejmi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Kupovina nasumičnih poklona, što inače na radi, je isto znak upozorenja. Na primer donosi vam cveće ili kupuje nakit - upozorava Ejmi.

- Za mene je to velika crvena zastava - upozorava ona.

Skupi novogodišnji pokloni ispod jelke takođe bi mogli da budu znaci krivice.

Postao je zaboravan

Ejmi kaže da je vrlo loš znak kada vaš partner stalno zaboravlja da uradi nešto što je rekao da će uraditi ili vas ne sluša  i ne konstatuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Mislim da mnogi ljudi zanemaruju kada njihovi partneri iznenada postanu zaboravni. To obično znači da im je um negde drugde i da vi nemate njihovu pažnju - objašnjava ona.

Pojačao je higijenu

Svi mi s vremena na vreme malo menjamo svoj režim lepote, ali prečesto tuširanje i nanošenje parfema može da bude uobičajeni znak da vaš partner ima nekog sa strane

- Tušira li se češće nego inače? Stavlja afteršejv? Odjednom je zainteresovan za izgled svojih intimnih delova? Za mene je to veliki razlog za zabrinutost - upozorava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Morate se zapitati zašto se toliko peru i da li žele da se reše neprijatnih mirisa poput onog od druge žene ili njihovog parfema - kaže Ejmi.

Promenio je stil

Da li se oblače bolje, idu li više u teretanu ili se više trude oko svog izgleda? Ovo je sledeća veća crvena zastavica ako je reč o radnim danima i ako češće nego ranije spominju novu koleginicu sa posla ili nekog koga su upoznali dok su bili van kuće, piše “Dejli Star”.

Zapitajte se za koga se sređuju?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Ispeglana ili čista odeća, možda su počeli da nose novu odeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj odevnoj kombinaciji - kaže Ejmi i dodaje da su to “stvari koje zvuče očito i ponekad su sasvim nevine, ali ako se on oblači za izlazak na koji vi ne idete, onda je vreme da se zapitate za koga se on sređuje”.

Strahuje od telefona

Čuvaju li svoj telefon i ne dopuštaju vam da ga koristite? Ili, iznenada ga zgrabe kad god napuste sobu ili ga svuda nose sa sobom?

- Ako se vaš partner ne odvaja od telefona, izgleda uspaničeno ako dotaknete njegov telefon ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim prema dole, ovo je najveća crvena zastava koju možete uočiti - objašnjava Ejmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Druga stvar koju bi trebalo proveriti je da li brišu svoju istoriju pregledanja nakon korišćenja laptopa, tableta ili telefona - dodaje ona.

- Šta to oni pretražuju na Internetu što ne žele da vi vidite? Zapitajte se - zaključuje Ejmi.

 

Komentari (0)