Brak i veze

SKANDAL NA SVADBI U HRVATSKOJ! Zagrebački mladenci zapanjili svojom odlukom na venčanju, svatovi pobesneli: "Prizivate đavola!"

Jasmina nije očekivala takvu reakciju rodbine i prijatelja, samo je želela svadbu iz svojih snova.

05.10.2024 16:45

SKANDAL NA SVADBI U HRVATSKOJ! Zagrebački mladenci zapanjili svojom odlukom na venčanju, svatovi pobesneli: "Prizivate đavola!"
Shutterstock

Svi koji su prošli kroz pripremu i organizaciju venčanja znaju koliko je to stresan posao. A prava je umetnost pronaći idealan datum i sa tim sve uskladiti - od restorana do crkve. Međutim, nije ni svaki datum sjajan, a kada odaberete petak 13. za venčanje, kao što je to uradio jedan zagrebački par, jasno je da ćete privući veliku pažnju.

Jasmina i njen tadašnji verenik su pre sedam godina počeli sa planiranjem venčanja. Želeli su da se venčaju na jesen i izbegnu letnje vrućine. 

- Kada smo otišli u restoran koji nam se svideo rekli smo vlasniku da želimo jesen, najkasnije negde do sredine oktobra. On je samo odmahivao glavom i pokazao nam datume na kalendaru koji su bili precrtani, što je značilo da su svi ti termini rezervisani. "Imam slobodan samo ovaj, ali ga svi nekako izbegavaju", rekao je i pokazao nam olovkom na 13.10.  Bez mnogo razmišljanja rekli smo skoro uglas da može, a on nam je tiho rekao: "Ali, to je petak 13.” - ispričala je Jasmina. 

Schutterstock

Svi su ih kritikovali zbog datuma venčanja

Potom je sve išlo kao po loju, i problema više nije bilo.

Njih dvoje su bez ikakvih problema rezervisali bend, cvećaru, fotografa i crkvu jer jer je taj datum uglavnom bio slobodan.

- Nisam ni sanjala da će nam organizacija venčanja proći tako glatko, bez imalo stresa - poručila je Jasmina.

Ali, ona priznaje da nije očekivala tako negativnu reakciju rodbine i prijatelja.

- Svi su se zgražavali, kao da smo izvršili neki zločin, a ne da smo organizovali svadbu. Kad smo pozivali ljude naslušali smo se takvih idiotarija, od toga da smo sami sebi navukli nesreću u startu, da je to đavolji datum, i da niko normalan ne pravi svadbu na taj dan. A nama je baš bilo super, sve je prošlo tako spontano, baš kao i ono što je usledilo, i što živimo evo već šestu godinu zaredom - zaključila je Jasmina, piše zagreb.info.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)