Brak i veze

SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA, A ONDA JE USLEDIO ŠOKANTAN OBRT: Nakon ovog saznanja gorko se kajala

Nije ni slutila da će se situacija ovako razvijati.

28.04.2024 21:45

SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA, A ONDA JE USLEDIO ŠOKANTAN OBRT: Nakon ovog saznanja gorko se kajala
shutterstock.com

Jedna žena doživela je pravi šok kada je otkrila da je njen muž koristio aplikacije za sastanke, ali je istina otkrivena na veoma neočekivan način.

Sve je počelo kada je prošlog septembra dobila poruku na Fejsbuku sa informacijama o neverstvu svog supruga. Nakon što je videla dokaze na Tinderu, situacija je eskalirala, a porodica je bila primorana da se umeša.

Shutterstock

Afera "prevara" obila im se o glavu

Neočekivani obrt

Međutim, stvari su se dodatno zakomplikovale kada je otkriveno da je zapravo komšija stajao iza profila za sastanke, koristeći fotografije muža ove unesrećene žene. Nakon razdvajanja od muža i njegovog preseljenja, žena je doživela još veći šok kada je saznala da je komšija koristio intimne fotografije njenog muža za svoje lažne profile na mreži.

-Komšija je preuzeo ove fotografije sa laptopa koji smo mu pozajmili tokom kovida , a neke od ovih fotografija su bile intimne prirode, a na nekima sam bila i ja sa njim. Policija se trenutno bavi ovim - napisala je žena u intimnoj ispovesti.

Pokušaj pomirenja

Iako je izrazila želju za pomirenjem sa bivšim mužem, suočila se sa teškoćama i strahom od prekasnog iskupljenja. Nakon nekoliko meseci, žena je Reditu objavila nove informacije o celokupnoj suludoj situaciji otkrivajući da je odlučeno da je njihov brak nepopravljiv i da će se razići.


Ova priča o neverstvu, lažnim identitetima i neočekivanim obrtima pokazuje koliko život može biti nepredvidiv i kako jedan događaj može imati dalekosežne posledice na porodične odnose.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)