Brak i veze

OVO SU 3 NAJČEŠĆE LAŽI KOJE MUŠKARCI IZGOVARAJU DEVOJKAMA: Na ova pitanja vam nikada neće dati iskren odgovor!

Svi se trude da kriju pravo mišljenje što duže.

23.04.2024 20:01

OVO SU 3 NAJČEŠĆE LAŽI KOJE MUŠKARCI IZGOVARAJU DEVOJKAMA: Na ova pitanja vam nikada neće dati iskren odgovor!
shutterstock.com

Muško-ženski odnosi mogu biti komplikovani ako se ne radi na iskrenoj i otvorenoj komunikaciji. Ma koliko svi eksperti uporno ponavljali da je iskrenost veoma bitna, muškarci i dalje izbegavaju iskren razgovor na pojedine teme. Tačnije, izbegavaju da kažu pravu istinu kada im partnerke postave pojedina pitanja.

Tri teme su im posebno bolne, te se neretko koriste lažima kako bi dali svojim partnerkama ili potencijalnim partnerkama odgovore za koje misle da žele da ih čuju.

Otkrivamo vam koje su najčšeće muške laži kojima se jači pol služi u muško-ženskim odnosima.

shutterstock.com

Najčešće muške laži

Brojke su problem, čak i kod visine

Muškarci su često osetljivi kada je reč o svojoj visini. Čak iako su niži od proseka, često će dodati nekoliko centimetara da bi izgledali viši. Devojke obično tolerišu ovu malu laž, ali nije retkost da muškarci dodaju bar pet centimetara svojoj visini kada se pitaju koliko su visoki. Brojke su im problem, pa se neretko dešava da lažu i oko veličine polnog organa.

Broj bivših devojaka

Kada se upitaju o broju prethodnih veza, muškarci često preuveličavaju ili izmišljaju svoju prošlost. Pokušavaju da impresioniraju partnerke izmišljenim "Don Žuan" pričama o svojim ranijim ljubavnim avanturama. Neretko će muškarci govoriti da su bili sa više devojaka nego što je to zaista istina. Neko nepisano pravilo je da broj koji vam kažu poselite sa tri i dobićete tačan odgovor.

shutterstock.com

O čemu muškarci lažu

Ne pitajte ga da li ste se ugojile ili ste premršave

Jedno od najosetljivijih pitanja za muškarce je ono o fizičkom izgledu partnerke. Čini se da tu zadovoljavajuću odgovor ne postoji. Dakle, kada god partnera upitate da li ste se ugojile ili ste premršave, budite ubeđene da nećete dobiti iskren odgovor. Ovo je generalno osetljiva tema, te ako već odlučite da tražite odgovor, budite spremne da vam se nekada i neće dopasti ono što biste mogli da čujete.

Komentari (0)