Brak i veze

LILI JE HTELA DA OBRADUJE DEČKA: U sekundi je nastao haos, a on se uhvatio za glavu kad je video šta se dogodilo! (VIDEO)

Ona je htela da se pokaže u najboljem svetlu, ali joj je plan propao.

23.02.2024 16:20

LILI JE HTELA DA OBRADUJE DEČKA: U sekundi je nastao haos, a on se uhvatio za glavu kad je video šta se dogodilo! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@iliana_kalabaliki

Palačinke su omiljeno jelo mnogih ljudi. Mogu biti slane i slatke, a ljubitelji palačinka uvek su spremni za ovo jelo. Brzo i jednostavno se pripremaju, a fil zavisi od onoga što volite. Jedna devojka želela je da obraduje dečka i da mu napravi palačinke.

Lili je iz Grčke i pozvala je u pomoć svoju sestru da u domu njenog dečka naprave palačinke. Umutile su testo ugrejale ringlu kako bi započele sa pečenjem palačinki, a onda im se dogodio peh. 

Foto: Shutterstock

Palačinke su omiljeni slatkiš mnogih ljudi

 

Zadovoljna i uzbuđena što joj je testo ispalo odlično iz prvog Lili je nehotice spustila plastičnu posudu sa testom za palačinke na vrelu ringlu. Usledio je haos kome se nije nadala. Plastika se istopila a testo se prolilo na sve strane ukljkučujući šporet i pod oko njega.

Međutim, njih dve nisu mogle da prestanu da se smeju sopstvenoj gluposti, a njihova cika i vriska iz kuhinje privukla je pažnju njenog dečka. Kad je video šta su napravile uhvatio se za glavu. Em su mu uništile šporet i kuhinju, em je ostao bez palačinki.

- Materijal za suprugu - napisala je Lili u opisu snimka. 

 

 

- Smeh je toliko realan jer u ovoj situaciji je ili to ili plač.

- On je van sebe. 

- Ovo je moje kulinarsko umeće.

- Blagoslovena je ona kuća u koju se ti udaš.

- Ne znam kako bih ti rekla, ali ovaj momak se nikad neće oženiti s tobom.

- Da li ste i kako oprale šporet?

- Posle ovako nečega ja bih šporet izbacila napolje i kupila novi. Ovo je nemoguće očistiti - bili su neki od komentara.

Iako je snimak mnoge nasmejao, većina je poručila tiktokerki da će imati pune ruke posla sa čišćenjem, ako već ne želi da usavrši kulinarsko umeće. Drugi su joj poručili da se takve stvari dešavaju i da ne treba zbog toga da se nervira.

Ipak bilo je i komentara nekih ljudi koji su otkrili kako do svoje 65 godine nisu iskusili tako nešto i da je sve stvar dobre uvežbanosti i koncentracije u kuhinji.

Na koncu svega, neki su se složili da je devojka barem imala volju da pripremi palačinke svom dragom a da su takve okolnosti bile jednostavno van njene kontrole.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)