Brak i veze

"BILA SAM SA DVOJICOM ISTOVREMENO": Ispovest atraktivne lepotice o kojoj bruji ceo svet, evo šta joj sve muškarci rade zarad malo pažnje (FOTO)

Odbija izlaske, ali jači pol ne posustaje.

15.02.2024 18:01

"BILA SAM SA DVOJICOM ISTOVREMENO": Ispovest atraktivne lepotice o kojoj bruji ceo svet, evo šta joj sve muškarci rade zarad malo pažnje (FOTO)
Instagram-printscreen-realchloeamour

Model Kloi Amor (32) poznata je po svojoj odluci da se povuče iz sveta “zabavljanja”. Naime ova atraktivna dama je rešila da ne želi da izlazi, niti da se zabavlja sa muškarcima i da joj je sasvim dobo samoj. Međutim, i više nego očigledno je i dalje predmet pažnje muškaraca, uprkos svojoj odluci da više ne izlazi na sastanke. I dok je Amorova rešena da ostane solo, muškarci širom sveta ne odustaju od pokušaja da je osvoje, šaljući joj pisma, poklone vredne hiljade evra, a čak su pale i prosidbe.

- Istovremeno sam se zabvaljala sa dvojicom muškaraca i ispostavilo se da su obe veze bile katastrofalne. Posle toga sam definitvno rešila da neko vreme budem sama i uživam u toj odluci - objasnila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PYTSTAGRAM (@pytstagram)

Amorova je prošle godine izazvala pažnju kada je objavila da neće izlaziti sa muškarcima koji zarađuju manje od 206.000 dolara godišnje. Od tada, njeni društveni mediji postali su poprište na kojem muškarci pokušavaju privući njenu pažnju, nudeći joj luksuzne poklone poput dizajnerskih komada odeće, skupog nakita i unikatnog cveća.

- Iako mi sada ne treba partner u životu, primam gomilu poklona od muškaraca. Dobijam cveće, balone, slatkiše, ali i skupe poklone poput obuće, donjeg rublja i finog dizajnerksog nakita - istakla je ona, a o njoj je pisao i San.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sunny (@smilingsunny91)

Kloi ističe da, iako ceni pažnju, trenutno uživa u svojoj slobodi i ne planira skoro ponovno da započne sa izlascima. 

- Možda bih razmotrila ponudu ako bi se pojavio moj partner iz snova, ali za sada sam sasvim zadovoljna što sam sama - odgovorila je ona.

Iako manekenka možda nije u potrazi za novim partnerom, ima stroge kriterijume za potencijalne kandidate, uključujući finansijsku stabilnost i osobine poput otvorenog uma i ljubaznosti. S obzirom na trenutne okolnosti, čini se da će Amorova nastaviti da uživa u pažnji i poklonima od muškaraca, dok istovremeno nastavlja da istražuje prednosti samostalnosti.

Fanovi sa društvenih mreža su podržali njenu odluku.

- Kloi je inspiracija! Samostalna, snažna žena koja zna šta hoće. Svaka čast!

- Nekima jednostavno nije potreban partner da bi bili srećni. Kloi, bravo!

- Ona je zaista ikona samostalnosti! Inspirativno je videti ženu koja ne žuri u vezu samo da bi bila u vezi. 

- Muškarci bi trebalo da nauče da poštuju odluke žena. Ako Kloi kaže da je solo, to znači da je solo. Poštujte njen izbor!

- Svaka čast na hrabrosti da postavi svoje standarde i drži se toga. To je pravi primer kako bi trebalo da se postupa prema sebi.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)