Brak i veze

KLEKNUO JE DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA POGLEDAO U KUTIJU S PRSTENOM I SKAMENIO SE! Usledio je horor kakav nije mogao ni da sanja! (VIDEO)

To je trebalo da bude prosidba iz snova, poput onih iz filmova, ali sve je pošlo po zlu.

31.05.2023 11:01

KLEKNUO JE DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA POGLEDAO U KUTIJU S PRSTENOM I SKAMENIO SE! Usledio je horor kakav nije mogao ni da sanja! (VIDEO)
Printscreeen/TikTok/proposals.video

Kruna jedne uspešne veze jeste veridba, koja potvrđuje da su se partneri pronašli i da imaju viziju da zajedno provedu život. Nekada kroz veze prolazimo kroz preispitivanja i analize, a mnogi odnosi doživljavaju uspone i padove u kojima dolazi i do raskida. Međutim, u mnogim situacijama oni koji i pored mnogih izazova pronađu način da prebrode i prevaziđu mimolaženja i konflikte, dokazuju da su spremni da se obavežu svojim partnerima za ceo život.

shutterstock.com

Prosidba je za gotovo sve devojke nešto što željno iščekuju, ali za šta često nisu spremne 

Muškarci su često ti koji su na meti prozivki da se teško odlučuju za taj korak. Ipak, pojedincima to ide lagano i od ruke, dok drugi skupljaju hrabrost i prolaze razne strahove, pa se tek onda odlučuju na taj korak. Jedan muškarac je u snimku koji je postao viralan na TikToku pokazao da je jedan od onih koji je smogao snage i hrabrosti da klekne pred svoju dragu i da je pita "hoće li da se uda za njega". Ipak, čitava situacija nije išla onim tokom kojim se nadao.

Dok su bili na putovanju devojka je razgledala predeo i i prostranstvo koje pružalo pred njima, pa je momak brže-bolje odlučio da izvadi prsten i zaprosi je, ne bi li uspeo da je što više iznenadi. Iz džepa je izvadio kutiju s prstenom i kleknuo dok je devojka bila leđima okrenuta. Međutim, kada je otvorio kutijicu, shvatio je da je ona prazna. U trenu se skamenio! Krajnje zaprepašćenog izraza lica počeo je da ispipava džepove pantalona, međutim, shvatio je da je prsten verovatno negde ispao i da ga nema. Pokušao je da se seti gde je mogao da ispadne i ostao zatečen i u neverici. Sve je snimao njegov prijatelj, iščekujući rasplet onoga što je trebalo da bude romantičan događaj za pamćenje, dok je devojka sve vreme bila zauzeta posmatranjem predela i nije ni slutila šta joj se zbiva iza leđa. 

Mnogi Tiktokeri su se našalili na račun mladića, ali je većina izrazila zabrinutost šta se desilo sa njegovim prstenom, pa su redom pitali da li ga je na kraju pronašao.

- Imam napad panike da li ga je na kraju pronašao -

- Kada ti život da drugu šansu -

- To je sačuvalo njegov život -

- Čitaj znake druže... -

- To znači, brate, da ona nije ta - komentarisali su korisnici mreže.

I dok su mnogi zbijali šale račun, pojedincima nije promakao detalj sa snimka koji bi možda mogao da reši misteriju. Naime, oni su primetili da je dečko, verovatno zbog treme, obrnuo kutiju i naopako je otvorio, jer su primetili detalj koji je zasijao s njene gornje strane. Delovalo je poput prstena

BONUS VIDEO:

Komentari (0)