Lifestyle

PEVAČICA SE UDALA ZA DUHA, PA SE RAZVELA JER JE POČEO PREČESTO DA NESTAJE: Priča ove žene je obišla svet, u sve je umešala i Merilin Monro! (VIDEO)

Izvođačica po imenu Brokard otkrila je medijima da više nije mogla da podnese sve veća švrljanja izvesnog Eduarda, koji je bio viktorijanski vojnik, a uz to je i voleo da cugne alkohol.

28.10.2024 11:05

PEVAČICA SE UDALA ZA DUHA, PA SE RAZVELA JER JE POČEO PREČESTO DA NESTAJE: Priča ove žene je obišla svet, u sve je umešala i Merilin Monro! (VIDEO)
YouTube/printscreen/Brocarde, Wikipedia

Britanska pevačica Brokard (41) šokirala je javnost kada je otkrila da je zaljubljena u duha koji je nekada bio viktorijanski vojnik po imenu Eduardo. Naime, njihova veza je otpočela nakon što se on jedne noći pojavio u njenoj sobi, ali razvoj romanse nikako nije išao u pravcu u kom se ona nadala.

Naime, po njenoj ispovesti, izgleda da je Eduardo bio sklon piću, što nije mogao da kontroliše čak ni na njihovom medenom mesecu. 

- Čitavo putovanje postajalo je sve gore i gore. Trebalo je da budemo na neverovatnom medenom mesecu, a Eduardo je oduvek bio nepredvidiv i ne čudi što nam je sve pokvario. On očigledno nema bankovnu karticu, tako da uvek ja moram da plaćam gde god da idemo… On voli da divlja u mini barovima u našim hotelskim sobama, flaše sa pićem uvek misteriozno ostaju prazne, osim flaše džina, jer mu očigledno nije naklonjen - rekla je pevačica, a ova netipična ljubavna priča osvanula je i na Jutjubu.

Kako navodi pevačica, venčanje je bilo otvoreno i za njen i za Eduardov svet, pa su se među okupljenima našle i zvezde poput Elvisa Prislija, Merilin Monro, a bio je prisutan čak i kralj Henri Osmi. Ipak, Merilin je privukla najveću pažnju, čak i Eduardovu.

- Jednostavno nije mogao da odoli, a da ne da neprikladan komentar o njenom izgledu. Samo sam pomislila: "Vau, stvarno? Dan je našeg venčanja! Komentar mi je potpuno pokvario veče" - dodaje Brokard.

Eduardova sklonost opijanju, kao i navodna afera sa duhom Merilin Monro su doveli do kraha njihovog barka, pa je Brokard rešila da se od njega razvede. Nedavno je, na dan koji bi bila njihova druga godišnjica, Brokard tvrdila da je tokom događaja koji je prethodio proslavi povodom Noći veštica videla Eduarda kako provodi vreme sa duhom čuvene holivudske glumice Merilin i to pored bazena u hotelu Ruzvelt u Los Anđelesu.

- Toliko mi je fizičkih medijuma reklo da je hotel Ruzvelt ispunjen paranormalnom energijom. Čula sam više priča o tome kako su videli pojavu duha Merilin Moro tokom godina, ali mislila sam da je mala verovatnoća da ću je videti, pa sam bila prilično zbunjena kada sam je ugledala. Bila sam potpuno zatečena. Nosila sam omiljenu haljinu i osećala se odlično, dok on nije podigao svoje jezivo lice i uništio mi veče. Osetila sam potrebu da upozorim Merilin kakva je noćna mora Eduardo. Rekla sam joj da ga, ako pokuša nešto, otera prskanjem njenog omiljenog parfema Chanel No. 5. - rekla je pevačica za Irish Star. 

Brokard, koja je poznata po interesovanju za natprirodno, kaže da nije iznenađena susretom sa duhom slavne glumice. 

- Ništa me više ne iznenađuje. Velike zvezde, poput Merilin, imale su magičnu energiju koja, čini se, ostaje živa i dugo nakon što su napustile ovaj svet - zaključila je.

Ova priča izazvala je lavinu komentara na društevnim mrežama, a onaj koji je bio najduhovitiji glasi: "Znači duh ju je ukratko goustovao!"

BONUS VIDEO:

Komentari (0)