Lifestyle

IZVELA JE NAJTEŽE PLESNE POTEZE ČUVENOG MAJKLA DŽEKSONA: Sve to pod vodom i na visokim štiklama, niko ne trepće! (VIDEO)

"Ti nisi čovek, već neka vrsta natprirodnog bića iz svemira koja izaziva ovaj magični štos!"

02.09.2024 21:00

IZVELA JE NAJTEŽE PLESNE POTEZE ČUVENOG MAJKLA DŽEKSONA: Sve to pod vodom i na visokim štiklama, niko ne trepće! (VIDEO)
instagram-kristimakusha

Uoči nedavnog rođendana legendarnog Majkla Džeksona koji je preminuo pre 15 godina, mnogi obožavaoci su na neki način proslavili ovaj dan. Njegovi čuveni pokreti, pogotovo iz spota "Smooth Criminal" iz 1988. mnogi su pokušavali da kopiraju, ali retko ko je to probao pod vodom.

Kristi Makuša iz Majamija predstavlja se kao "podvodna plesačica". Ona je čak četiri puta bila svetska prvakinja u umetničkom plivanju. U čast rođendana kralja popa rešila je da mnoge podseti na njegovu neprevaziđenu koreografiju.

 

 

Kristi se obukla baš poput Majkla, u vidu kompleta koji se sastojao od belih pantalona, crne majice i belog sakoa, da bi se kasnije presvukla u obrnutu verziju crno-bele boje. Na početku je čak imala beli, a potom i crni šeširić, dok nisu izostale ni bele rukavice, a šik koji je dodala bio je u vidu crnih sandala veoma viskoh potpetica.

- Srećan rođendan kralju popa, Majklu Džeksonu! Bio je neverovatan IZAZOV nagnuti se napred (kao što ste videli na početku koluta). Mislim da je ovo prvi put da moram da izdahnem 100 odsto vazduha iz pluća    samo da bih održala telo ravno i sprečila klackanje. "Hodanje po Mesecu", prevrtanje na površinu i nastavak šetnje Mesecom je bilo teško - posebno paziti da mi pete ne iskaču iz vode. Obično to radim u plićem bazenu od ovog koji je bio za trećinu dublji! Čak sam morala da skinem i jaknu jer je stalno lebdeo oko mog lica, ali naopačke - napisala je ova devojka u opisu.

Priznaje da je ovo jedan od najtežih plesnih podvodnih poduhvata koje je ikad uradila.

- Pomeranje i odrađivanje svake plesne pozicije u odelu pod vodom nije šala! Znam da nikada neću parirati Majklovim potezima, ali on me je inspirisao da napravim "hod po Mesecu" pod vodom pre četiri godine. Ima toliko njegovog plesa koje još uvek želim da rekreiram, jer je njegov stil tako jedinstven! Volim da izazivam sebe jer verujem da je pod vodom sve moguće - dodala je ona.

 

Samo za ovaj ples usledilo je 244.000 sviđnja, dok su se reakcije smenjivale.

- Ti nisi čovek. Svakako neka vrsta natprirodnog bića iz svemira koja izaziva ovaj magični štos.

- Da je Majkl Džekson danas živ .. bio bi impresioniran. Ovo mi je daleko, najdraži vaš rad do sada! Neverovatno!

- Hod po Mesecu gore dole i to pod vodom, legendarno!

- Pa ovo je nešto najipresivnije šta sam video ikada, trebalo bi da si na Olimpijskim igrama!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)