Lifestyle

"KOJI JOŠ SPORTISTA JEDE ZDRAVO?" Karlos Alkaraz se koncentrisao na tanjir i čašćava se sam za stolom (VIDEO)

Tradicionalno jelo se ne odbija.

05.08.2024 17:40

"KOJI JOŠ SPORTISTA JEDE ZDRAVO?" Karlos Alkaraz se koncentrisao na tanjir i čašćava se sam za stolom (VIDEO)
ariq Sheikh / Avalon / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković postigao je neverovatan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši zlatnu medalju u tenisu. U finalu je pobedio mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza, koji je bio favorit na turniru.

Finalni meč između Đokovića i Alkaraza bio je prava teniska drama. Novak je uspeo da pobedi rezultatom 7:6, 7:6, što je izazvalo snažne emocije kod obojice igrača. Nakon meča, obojica su pokazala svoju emotivnu stranu. Iako je slavio pobedu, Novak Đoković je pokazao veliko razumevanje i podršku prema mladom Alkarazu. Kao iskusni teniser, Nole je odmah prišao mladom Špancu i pružio mu podršku i utehu.

Tokom televizijskog intervjua, Alkaraz je izrazio tugu zbog poraza, ali je Đoković stao pred španske kamere i poslao snažnu poruku podrške mladom teniseru.


Ceremonija dodele medalja bila je puna emocija, kako za Novaka tako i za Alkaraza. Đoković je pokazao poštovanje prema svom protivniku, dok je mladi Španac pokazao zahvalnost i poštovanje prema srpskom teniseru. Ova scena je pokazala pravo sportsko rivalstvo i fer plej na najvišem nivou.

Tanjug / Strahinja Acimovic

Novak Đoković na Olimpijskim igrama

Ovaj trijumf na Olimpijskim igrama dodatno je potvrdio Novakov status kao jednog od najvećih tenisera svih vremena. Njegova ljudska veličina su bile vidljive tokom ovog turnira, ostavljajući dubok utisak kako na terenu, tako i van njega. On je otkrio šta je šapnuo Karlosu nakon pobede:

- Rekao sam Karlosu na kraju meča hvala ti što si me pustio da osvojim zlatnu medalju  - rekao je Đoković kroz osmeh, a onda se uozbiljio:

- Ovo su možda moje poslednje Olimpijske igre u karijeri. Karlos Alkaraz je veoma mlad, sigurno je da će osvojiti, i to ne jedno nego više zlata za Španiju. Jako je mlada i divna osoba, stvarno dobar dečko. Imamo pozitivan odnos i mislim da je to dobra stvar za naš sport.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@underarmserve)

Nakon plasmana u polufinale Olimpijskih igara, Karlos je odlučio da se počasti i seo je da jede, a kamere fanova i onih koji ga prate su uhvatili taj trenutak i objavili javno. On je sebe častio paeljom to je tradicionalno jelo koje potiče iz Španije i priprema se od pirinča, piletine, morskih plodova, govedine, svinjetine, zapravo od onoga što vi izaberete. Nakon videa nizali su se neki zanimljivi komentari, poput:


- Koji sportista je još na dijeti?

- Ide mu dobro, to je obrok koji treba svakom sportisti.

- Uneo 1.000 kalorija i baš ga briga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)