Lifestyle

BIO NA RADNOM MESTU A ONDA JE ZAPLESAO: Nesvakidašnji performans obezbeđenja sa EXIT-a, oduševilo posetioce! (VIDEO)

Iako se činilo da se dosađuje, momku je trebalo svega par sekundi da ga ponesu zvuci.

15.07.2024 16:47

BIO NA RADNOM MESTU A ONDA JE ZAPLESAO: Nesvakidašnji performans obezbeđenja sa EXIT-a, oduševilo posetioce! (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/snesh.dj

Na društvenim mrežama pojavio se snimak obezbeđenja sa EXIT-a kojeg su poneli zvuci tokom jednog nastupa i koji se prepustio uživanju, dok je radio svoj posao.

Jedan od najpopularnijih svetskih festivala koji se tradicionalno više od dve decenije održava u Novom Sadu i ove godine je bio na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 14. jula. Posetioce je dočekala sjajna atmosfera, mnogo poznatih izvođača i preko 40 bina na kojima su nastupala najveća svetska imena.

Iako su posetioci mislili da je sve to što su videli, u ranim jutarnjim časovima juče, mnogi su mogli da vide kako je imati energije tokom cele noći a da paralelno radite i uživate. To je okupljenima pokazalo obezbeđenje na jednom od stejdževa, koje je zaplesalo kada su krenuli njegovi omiljeni zvuci rejv muzike

@snesh.dj Najjaci festival sa najjacim obezbedjenjem @EXIT Festival #exit #dance #viral #fyp ♬ original sound - DJ Snesh

Dok su neki posetioci plesali i uživali sami za sebe, drugi su bili oduševljeni njegovim nastupom pa su podigli svoje telefone, kako bi ovekovečili trenutak. Momak se nije mnogo obazirao ni na koga, već je plesao kao da je sam na svetu.

Korisnici Tiktoka, gde je snimak dospeo u mnoštvu zabeleženih trenutaka sa Petrovaradinske tvrđave, bili su oduševljeni njegovim nastupom, a snimak je imao 256.000 pregleda.

- Posao i zadovoljstvo.

- Zarađuje i uživa top kombo.

- Al je njemu dobro!

- Bravo dečko, samo sijaj!

- Kakva likčina uuu, idemo - bili su neki od komentara.

Viralni snimak proširio se internetom, a pojavili su se i drugi snimci ovog momka usnimljeni iz drugih uglova.

Nepoznatom momku su se pridružile i druge kolege pa se u pozadini mogao videti još jedan od njih kako pleše, dok je ovaj koji je bio blizu publike, pobrao najveće simpatije. U komentarima su ljudi ostavljali poruke oduševljenja festivalom i našim ljudima, ističući da je provod svake godine u Novom Sadu obavezan i da se osećaju kao da su na domaćem terenu jer im naša energija neveriovatno prija.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)