Lifestyle

BRIŽIT MAKRON POKIDALA SVOJIM MODNIM STILOM: Kod prve dame Francuske nema promašaja ni na glasanju

Bila je raspoložena i rado je pozirala i slikala se sa građanima.

30.06.2024 14:22

BRIŽIT MAKRON POKIDALA SVOJIM MODNIM STILOM: Kod prve dame Francuske nema promašaja ni na glasanju
Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

U Francuskoj se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori, a cela zemlja je s nestrpljenjem čekala pojavljivanje predsednika Emanuela Makrona, odnosno njegove supruge Brižit Makron (71) na glasanju.

Prva dama Francuske ni ovog puta nije razočarala svojim modnim stilom, a ostala je verna modernoj klasici koju bira za pojavljivanje u javnosti.

Raspoložena Brižit

Držeći se za ruke vremešna Brižit i njen suprug Emanuel pojavili su se na glasanju u gradu Le Tuke u severnom delu zemlje, a sve oči bile su uprte u nju.

Prva dama Francuske Brižit Makron pojavila se u kompletu neutralnog kolorita nešto između drap i neutralno zlatne boje. Pantalone jednostavnog kroja koje prate liniju tela i jakni sa efektnom dvorednim kopčanjem.

Tanjug/Yara Nardi, Pool via AP

Brižit Makron je i ovog puta privukla pažnju svojim besprekornim modnim izdanjem

 

Ona ni ovog puta nije odustala od svog prepoznatljivog elegantnog stila, a efektan komplet je uklopila sa elegantnim salonkama izrazito visokih potpetica. 

Brižit je ostala verna svojoj standardnoj frizuri i nešto decentnijem mejkapu koji je odabrala za ovu priliku. Nije nosila nakit osim tanke narukvice desnoj ruci i sata na levoj.

Predsednički par je dočekao veći broj građana, a Brižit se u jednom trenutku odvojila od supruga i pozirala sa građanima. Delovala je vrlo raspoloženo i smejala se dok je pozirala s građanima. 

Tanjug/Yara Nardi, Pool via AP

Predsednički par je glasao u gradu Le Tuke na severu zemlje

 

Prva dama Francuske poznata je po svom istančanom ukusu i do sada nije pravila nikakve greške, barem kad je u pitanju pojavljivanje u javnosti. Najčešće bira francuske kreatore kako vrsta promocije svoje zemlje, ali nema problem da ponese neki komad garderobe ili cipele i drugih svetskih dizajnera. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)