Telo

ONA ZARAĐUJE 2 MILIONA DOLARA MESEČNO NA SAJTU ZA ODRASLE: Njena umeća se naplaćuju papreno, a evo kako izgleda! (FOTO)

Ova mlada žena je svojevremeno pričala koliko zarađuje, pa su čak i njenim najbližim prijateljima ti iznosi bili šokantni - nikome nije jasno šta je njena tajna.

25.10.2024 21:30

ONA ZARAĐUJE 2 MILIONA DOLARA MESEČNO NA SAJTU ZA ODRASLE: Njena umeća se naplaćuju papreno, a evo kako izgleda! (FOTO)
Instagram/corinnakopf

Model na Onlyfansu Korina Kof dugo se bavila najstarijim zanatom i od toga je živela. Ima samo 28 godina i ponosna je na svoj biznis, što je i sama napisala u svom opisu na tom sajtu za odrasle, ali je ipak odlučila da je vreme za povlačenje. Naime, juče, ona je uklonila link ka sajtu i svojim provokativnim snimcima, što ukazuje na to da je odustala od snimanja ili je to bar trenutno.

Nije bilo potrebno mnogo da svi mediji objave kako je jedan od najplaćenijih modela na Onlyfansu odlučio "da se penzioniše", budući da je, kako je sama nekoliko puta navela, mesečno samo od poseta njenog profila zarađivala vrtoglavih dva miliona dolara. Potpuno očekivano, čak i oni koji ne znaju ništa o liku i delu ove atraktivne plavuše, pohrlili su ka njenim profilima na društvenim mrežama, želeći da vide zbog čega je baš ona bila najprivlačnija, ono šta to ona poseduje da je baš toliko novca uspela da zaradi. 

Evo o čemu se zapravo radi.    

printskrin instagaram

Manekenka i sada već bivša "glumica" u sadržajima za odrasle ima prirodne obline i nežno lice

Korina je samo kratko objavila da je uklonila link ka sajtu, izazivajući pravo iznenađenje među svojim fanovima.

Inače, od 2021, kada se prvi put pridružila sajtu, ona je zaradila čak 67 miliona dolara. O tome su pričale mnoge njene kolege, izražavajući šok i nevericu, a većina joj je zavidela na uspehu. Takođe, ona je drugaricama pokazivala svoju zaradu, a njima su vilice doslovno padale na zemlju, piše Dejli mejl. Navodno, nisu mogle da veruju da je uspela tako dobro da zaradi, posebno zato što se njen posao ne smatra sjajnim za jednu devojku.

Bilo kako bilo, Korina se očigledno dopadala posetiocima Onli fansa i ubrzo je postala izuzetno zapažena. Na jednom Jutjub kanalu kod svog prijatelja Davida Dobrika otkrila je da je zaradila čak milion dolara u roku od 48 sati od pokretanja profila. Kako bi sve bilo uverljivije, njen prijatelj je pokazao mesečne izvode za period od juna 2021. do februara 2022. - Korinin mesec sa najboljom zaradom bio je jun, gde je zaradila 2.364.334,07 dolara. Za mesec februar, mesec sa najnižom zaradom, zaradila je 683.635,82 dolara.

Iako je uklonila link za pristup sajtu, njeni fanovi će moće da imaju pristup njenom materijalu i putem drugih platformi i društvenih mreža. Ona se trenutno može pohvaliti sa 6,5 miliona pratilaca na svom Instagramu i 3 miliona na Tviteru, gde je izbacila vest o odlasku u "penziju".

Inače, ona se snima i za Jutjub od 2016. godine i tu ima milion pretplatnika. Međutim, manje je aktivna na Jutjub kanalu, a njen poslednji video-snimak je bio 2020. godine, piše Dejli Mejl (Daily Mail).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)