Telo

SOFIJA VERGARA PROCVETALA POSLE RAZVODA: Nikad vrelija u kožnom mantilu preko korseta, isturila grudi u prvi plan (FOTO)

Zapalila ceo Instagram, fanovi u transu: "Jadan Džo kad vidi ovo!"

18.10.2024 23:15

SOFIJA VERGARA PROCVETALA POSLE RAZVODA: Nikad vrelija u kožnom mantilu preko korseta, isturila grudi u prvi plan (FOTO)
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Sofija Vergara (53), kolumbijsko-američka glumica, sinonim je za uspeh u Holivudu. Nedavno je okončala sedmogodišnji brak sa glumcem Džoom Manganijelom, ali je već pronašla novu sreću u vezi sa hirurgom Džastinom Salimanom koji ju je očarao. Iako privatni život retko deli s javnošću, njen stil i dalje privlači pažnju gde god se pojavi.

Poznata po hrabrim modnim izborima, Vergara je nedavno pozirala u crnom korsetu koji je istakao njen tanani struk i bujno poprsje, podsetivši sve na njenu besprekornu figuru. Izgledalo je kao da bi njen dubok dekolte svakim pokretom mogao da otkrije i nešto više. Stajling je upotpunila farmerkama i dugim kožnim mantilom u braon boji koji je pobrao sve simpatije.

 

 

Na njenom Instagram nalogu usledila je salva pohvala.

- Sofija je živa vatra, njena energija je zarazna.

- Uvek izgleda savršeno, a sada je još srećnija.

- Obožavam njen stil, ona je ikona mode.

- Žena procvetala posle razvoda!

- Želim baš takav mantil!

- Njene obline su neverovatne uvek me oduševe!

- Jadan Džo kad vidi ovo! 

 

 

Podsećamo, Vergara se proslavila kasnih devedesetih. Međutim, njen put do vrha bio je sve samo ne jednostavan. Sudbina ju je odvela od studija stomatologije do šou biznisa, nakon što ju je fotograf otkrio na plaži. Njen pravi proboj u svetu zabave došao je ulogom Glorije Delgado-Pričet u hit seriji "Moderna porodica", što joj je donelo četiri uzastopne nominacije za Emmy nagradu.

Vergara je tri godine zaredom (2012-2014) bila najplaćenija TV glumica u Americi, a magazin Forbes ju je 2016. godine proglasio najplaćenijom glumicom sa prihodom od 43 miliona dolara. Danas zarađuje oko 28,5 miliona dolara godišnje, dok je magazin "The Hollywood Reporter" ističe kao jednu od najuticajnijih latino žena u Holivudu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)