Telo

KRISTINA BEKVALAC POKAZALA TELO! Da li je lepša od sestre Nataše?! (FOTO)

Poznata kreatorka objavila je fotografije zbog krajnje neobičnog razloga.

05.10.2024 23:30

KRISTINA BEKVALAC POKAZALA TELO! Da li je lepša od sestre Nataše?! (FOTO)
ATA images

Dizajnerka Kristina Bekvalac privukla je pažnju javnosti na nedavnom putovanju na Ibici. Naime, njena starija sestra sa kojom je nerazdvojna, pevačica Nataša Bekvalac, upravo tamo proslavila je svoj 44. rođendan. Kristina takođe nije ostala nezapažena na Ibici, posebno kada je njena sestričina, Hana Ikodinović, rešila da počasti mamu fotografijama zbog rođendana, a uz to je uslikala i najdražu tetku. 

Tako su osvanule Kristinine fotografije u neobičnom i veoma provokativnom kupaćem kostimu. Model je bio jednodelni, a samo preko jednog ramena išla je bretela, pa su i grudi došle do izražaja, dok je i veći deo stomaka bio otvoren. Dizajnerka je veoma senzualno pozirala s boka, rukama podigavši kosu.

Budući da mnogi nisu navikli na njene privatne fotografije u ovakvom izdanju, a s obzirom na to da je na fotografijama uslikana među talasima iz profila, mnogi su na prvi pogled pomislili da je u pitanju Nataša, a ne Kristina. Međutim, objava ovih fotografija imala je i zanimljiv razlog. 

 

 

- Danas sam izgubila novčanik, pa sam ga našla i od sreće ću postaviti ove razgolićene slike - objasnila je ona u opisu objave.

Reakcije njenih pratilaca bile su vrlo pozitivne. Komplimenti su se nizali, a mnogi su je čak pomešali sa sestrom Natašom. 

Kristina nije samo poznata po bliskoj vezi sa Natašom i sklonosti ka dizajnu, već i po svom turbulentnom privatnom životu. Naime, ona se dva puta udavala i razvodila od iste osobe - Iva Martinovića. Podsećamo, njihova ljubavna priča počela je 2008. godine kada su se prvi put venčali. Ubrzo nakon toga postali su roditelji ćerke Petre, ali brak nije potrajao dugo, te su se razveli 2010. godine.

Iako je do razvoda došlo zbog čestih svađa, Kristina i Ivo su ostali u prijateljskim odnosima. Nakon nekoliko godina, par je odlučio da pruži braku još jednu šansu, te su se ponovo venčali 2015. godine. Dve godine kasnije, dobili su sina Nou. Ipak, ni drugi pokušaj braka nije opstao, pa su se razveli 2021. godine, ali su ostali u dobrim odnosima zbog dece.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)