Telo

MODNI OKRŠAJ ANASTASIJE SA ZAOVOM: Providni gornji delovi, minijaturni šorts, ŠLJOKICE same spadaju sa njih (FOTO)

Ne zna se koja bolje izgleda.

28.09.2024 12:13

MODNI OKRŠAJ ANASTASIJE SA ZAOVOM: Providni gornji delovi, minijaturni šorts, ŠLJOKICE same spadaju sa njih (FOTO)
instagram/raznatovicanastasija/vanjagudelj27

Anastasija Ražnatović je već neko vreme u braku sa fudbalerom. Nemanja Gudelj je već dugo u životu ćerke Svetlane Ražnatović, a od kako su se zavoleli, oni se ne odvajaju. Nakon venčanja, oni su se uputili na odmor na Ibicu, a tu im se pridružila i Nemanjina rođena sestra Vanja.

Iako se spekulisalo da Anastasija i Vanja Gudelj nisu u dobrim odnosima, to je opovrgnuto jer zajedno putuju i često objavljuju zajedničke fotografije, te očigledno među njima nema "zle krvi".

instagram/vanjagudelj27

Anastasija i Vanja Gudelj u modnom okršaju


Na jednoj od fotografija koju je Vanja podelila, Anastasija i Vanja su u zavodljivom stajlingu. Anastasija ima minijaturan šorts i čizme od džinsa, dok je Vanja slično obučena. One imaju šljokičave stajlinge kojima su sigurno u klubu gde su bile privukle pažnju. Tu je bio i Nemanja Gudelj koji se provodio sa njima.

Da podsetimo, 28. maja ove godine venčali su se Nemanja i Anastasija u njenoj kući na Dedinju gde je upriličeno opštinsko venčanje. Prisustvovali su samo najbliži. Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak. Inače, crkveno venčanje su obavili prošle godine, 14. jula. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović istakla je za medije da je srećna zbog ovog braka.

- Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom za beogradske medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)