Telo

NAKON BODIJA SA IZREZOM ISPOD GRUDI, SLEDI KOMBINEZON SA PROREZOM NA MESTU KOJE ĆE VAS ŠOKIRATI: Kad vidite šta ova devojka ima na sebi, zanemećete od šoka (VIDEO)

Da li biste obukle ovako nešto?

06.03.2024 18:45

NAKON BODIJA SA IZREZOM ISPOD GRUDI, SLEDI KOMBINEZON SA PROREZOM NA MESTU KOJE ĆE VAS ŠOKIRATI: Kad vidite šta ova devojka ima na sebi, zanemećete od šoka (VIDEO)
samramsdell5/TikTok

Sem Ramsdel, Amerikanka koja drži Ginisov rekord za ženu sa najvećim ustima, odlučila je da isproba veoma provokativni autfit koji je definitivno izazvao brojne reakcije zbog svoje "iznenađujuće" zadnje strane.

Sem nije samo poznata po svojim ustima, već je i sadržajna kreatorka i komičarka koja je strastvena i za nešto drugo - modu. Sem ima sklonost ka nešto provokativnijim modnim komadima. U snimku objavljenom pred svojih 3,8 miliona pratilaca na TikToku, ova devojka je prokomentarisala da ne postoji bolji način da pokažete ljubav prema nekome nego "srcem na stražnjem delu". Na šaljiv način, Sem se okrenula da pokaže kombinezon sa izrezanim srcem koje je otkrivalo deo njene pozadine. Srce je imalo traku, tako da njen pukotina nije bila potpuno otkrivena.

samramsdell5/TikTok

Sem je pokazala kako bi kombinezon trebalo da izgleda

- Lepa stvar je što, ako treba da obavite nuždu, možete samo malo spustiti kombinezon i rešiti stvar. Ako ispuštate gasoce u ovome, oni će postati srce, što je prilično prelepo - poručila je u svom snimku.

Zatim je objasnila kako je u modi aktuelan trend sa izrezima "ispod grudi", ali sada predviđa da su "pukotine u zadnjem delu" u trendu.

 

 

Komičarka je zatim pozvala svog supruga Džejmsa da pogleda ovaj neobičan kombinezon koji otkriva izrez a i sve ispod njega, a izgledalo je kao da je ostao bez reči. Kao i u drugim snimcima gde Sem proba čudnu garderobu, Džejms je imao vrlo ozbiljan izraz lica. Snimak je brzo postao viralan, s hiljadama pregleda.

 

 

samramsdell5/TikTok

Da li biste obukle ovakav kombinezon?


Mnogi su se nasmejali ovom kombinezonu, pa su mnogi oduševljeno komentarisali Samin talenat za komediju. Ipak, ne izgleda da bi se drugi usudili da isprobaju ovaj autfit.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)