Telo

OVA MAJKA IMA 4 SINA I IZGLEDA KAO PLEJBOJ MODEL: Ponosno pokazuje silikone, a od njene poruke su se usijale mreže (VIDEO)

Džen Ferguson je Tiktokerka koja želi svima da pokaže telo u koje je uložila mnogo novca.

13.01.2024 18:57

OVA MAJKA IMA 4 SINA I IZGLEDA KAO PLEJBOJ MODEL: Ponosno pokazuje silikone, a od njene poruke su se usijale mreže (VIDEO)
Instagram-jenjferguson00

Džen Ferguson (32) je mama četvoricu sinova i Tiktokerka koja je postala rado praćena poslednjih godina i stekla više od 214.000 pratilaca. Glavni razlog je njeno bujno poprsje zbog koga redovno dobija salve pohvala. 

Ova atraktivna mama je priznala da je imala dve operacije uvećanja grudi. Naime, prvi put je uvećala grudi implatantima, ali su se one iz nekog razloga smanjile posle tri godine, zbog čega je otišla da ih “doradi”. Ne krije da redovno radi nekoliko intervencija na licu u vidu botoksa i filera. 

- Što se tiče drugih procedura, pored grudi, imam botoks, filere, dakle malo filera na obrazima, dobijam ekstenzije, lasersko uklanjanje dlaka i operacije na ušima zbog rupice za minđuše koje sam uradila kada sam bila mlađa.U velikoj meri to je to. Radim dosta stvari sa botoksom i filerima, to je moja specijalnost. Dobijam botoks svaka dva do tri meseca, a onda dodatno “punjenje”na šest meseci. Radim to već šest godina najmanje, ali volim da izgledam lepo - objasnila je ova mama za Dejli star.

Ova žena nije oklevala da odgovori na okrutne komentare koji su tvrdili da mame ne bi trebalo da nose majice koje otktivaju stomak i dubok dekolte. Džen je odgovorila na kritike oblačeći tamnoplavu duksericu. Nije se tu zaustavila, odmah ju je skinula ističući dekolte i zategnut stomak. 

- Mame ne bi trebalo da nose kratke top majice? Svi u korist krop topova, recite “DA”! - stoji u opisu snimka.

Njena hrabrost i samopouzdanje naišli su na podršku mnogih obožavalaca koji su u komentarima iskazivali oduševljenje njenim izgledom. Snimak je pregledan pola miliona puta, a usledili su komentari.

- Treba mi nova maćeha.

- Ulepšavaš mi dan 20 puta.

- Ona je svakako izuzetna žena!

- Tvoji sinovi neće biti oduševljeni kada odrastu i vide tvoje snimke.

- Prelepa si.

- Naravno da treba da nosiš korsete i topove, samo napred!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)