Telo

TAJNA NJENIH VELIKIH, ČVRSTIH GRUDI OSTAVILA JE MNOGE U ŠOKU: "Nikada ne dozvolite muškarcu da vam radi jednu stvar"! (FOTO/VIDEO)

Džen je Tiktokerka koja zbog izgleda svakodnevno dobija mnogobrojne komplimente, pa čak i od žena koje joj traže savet za dobar izgled.

09.06.2023 20:01

TAJNA NJENIH VELIKIH, ČVRSTIH GRUDI OSTAVILA JE MNOGE U ŠOKU: "Nikada ne dozvolite muškarcu da vam radi jednu stvar"! (FOTO/VIDEO)
TikTok-Jenlionic

Opuštene grudi uglavnom muče žene u godinama, koje su se zbog različitih životnih okolnosti suočile s tim problemom. Najčešće je to rađanje i dojenje, ali su tu i druge okolnosti. Variranje kilaže ili samo starenje mogu biti neki od uzroka. Mlade žene, takođe, mogu da imaju problema sa opuštenim grudima, naročito ako su one velike. Prirodno velike grudi se, naime, brzo opuste i ne izgledaju lepo. Za velike grudi je zadužena genetika i svaka žena koja je srećnica da ih ima, treba o njima da vodi računa. Osim toga, bujan dekolte koji je podignut nešto je što muškarci ne mogu da ne primete.

Džen je atraktivna TikTokerka koja ima savršene grudi i zato je, kako mnogi navode, čežnja mnogih muškaraca. Čak je i dame svakodnevno zasipaju komplimentima, ali i savetima. Ona je upravo iz tog razloga odlučila da nesebično podeli ono za šta smatra da je u njenom slučaju igralo značajnu ulogu.

- Reći ću vam nešto što je mene naučila mama, a nju je naučila njena mama. Loše držanje je krivo za sve. Ne samo da će vam grudi zbog lošeg držanja pasti, već će i dobre grudi da izgledaju kao da su spuštene. Mama je uvek želela da hodam ispravljenih ramena i kičme. Sećam se da bi me rukom udarila po ramenima i kičmi kad god bi primetila da idem polupogrbljeno. I sami možete da se uverite kako grudi izgledaju kada imate dobro, a kako kada imate loše držanje - istakla je ona, prenosi San.

Drugi savet koji je ta mlada dama egzotične lepote dala jesu vežbe. Prema njenim rečima, vežbe s tegovima su neophodne ukoliko želite da imate bujne i lepe grudi, koje su pre svega i čvrste.

- Neophodne su ovakva serije ili 3 puta po 15 ili 4 puta po 10. U komentarima mi pišu da su ovo zapravo vežbe za ramena i ruke, ali ovo su takođe i odlične vežbe za grudi. Radeći njih moje grudi su zadržale prvobitni volumen i čvrstoću. Ne bi trebalo da vas mrzi da idete u teretanu, a čak i da vas mrzi, imajte u vidu da će tada učinak na vašem telu biti najdelotvorniji, plus ćete izaći preporođeni i mnogo bolje raspoloženi - ističe Tiktokerka.

Treći savet koji je naišao na veliki broj komentara na društvenim mrežama jeste onaj u kome Džen objašnjava glavni razlog koji je, po njenom mišljneju, doprineo da njene grudi ostanu čvrste.

- Kada sam imala svega 13 godina mama mi je rekla da moram da zadržim čvrstoću grudi, budući da neću uvek imati 13 ili 15 godina. Rekla mi je da nikada ne dozvolim muškarcu da mi sisa bradavice. Bila sam šokirana! Zamislite da imate 13 godina i da vam to tad mama kaže. Kasnije kada sam stasala sam to primenila u delo, nikada nisam dozvolila muškarcu da se igra mojim grudima, rasteže ih i remeti im gravitaciju. To je razlog zašto su moje grudi i na pragu tridesetih savršene - zaključuje Džen.


Generalno, smatra se da postoji nekoliko razloga zbog kojih se grudi opuste:

1. Nedostatak elastina

U koži grudi ima elastina. One, pritom, gravitiraju nadole, što nije problem u mlađim godinama kada je količina elastina veća, pa se to što padaju i ne primećuje previše. Gubitkom elastina koža ostaje dehidrirana, neelastična, a samim tim se i opušta.

2. Hormonske promene

Hormoni utiču na izgled grudi - oni im daju punoću i gipkost. Ako ima velikih hormonskih promena, kao i promena u kilaži žene, rezultat su opuštene grudi. Hormoni su, takođe, aktuelni u trudnoći. Njihova količina se smanjuje i povećava, a na grudi to deluje tako što se one najpre povećavaju, pa smanjuju i opuštaju.

3. UV zraci

Izlaganje suncu koje je i neumereno takođe može izazvati probleme s kožom. Ukoliko grudni deo previše isušujete, može doći do ubrzanog starenja, to jest spuštanja grudi. To se ne odnosi samo na izlaganje suncu, već i na sunčanje u solarijumu.

4. Loše držanje i gravitacija

Ako su vam ramena stalno pognuta i imate loše držanje samo pomažete gravitaciji koja će i bez pomoći učiniti svoje - povući težište grudi nadole.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)