Telo

AKO STE MISLILI DA JE OVA TIKTOKERKA VISOKA SA SVOJIH 213 CM, POGLEDAJTE NJENU MAJKU! Žena zaprepašćuje pojavom! (VIDEO)

Mariet Mara je Tiktokerka koja je izazvala brojne podeljene reakcije na mreži, a evo i zašto.

07.05.2023 14:01

AKO STE MISLILI DA JE OVA TIKTOKERKA VISOKA SA SVOJIH 213 CM, POGLEDAJTE NJENU MAJKU! Žena zaprepašćuje pojavom! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/marietemara4.0

Jedna Tiktokerka koju na toj mreži prati 1,7 miliona ljudi postala je viralna zbog svoje visine od čak 213 centimetara. Iako izrazito krupne građe ona je veoma fleksibilna i jaka. Mariet Mara, kako se potpisuje na popularnoj društvenoj mreži, profesionalna je košarkašica i svojom zgodnoćom pomera granice.

Međutim, svoju "džinovsku" građu ona ne duguje sportu, već genetici jer su i njeni roditelji izuzetno visoki. Ipak, iako bi se prvo pomislilo da je visinu nasledila od oca, to baš i nije tako. Evo koliko je visoka njena majka koja je za najmanje dve glave viša od svog supruga, Marinog tate.  

Printscreen/TikTok/marietemara4.0

Tiktokerka Mara je pokazala koliko su visoki njeni roditelji  

Mara je u jednoj svojoj nedavoj objavi pokazala majku koja nadmašuje njenu visinu jer dostiže neverovatnih 229 centimetara. U opisu objave stoji "tvoja mama je viša od tebe", a majka u snimku čuči pored Tiktokerke kao da se slika pored deteta. Iako pratioci nisu mogli da pretpostave koje je ona visine dok je u toj pozi, kada se ispravila delovala je baš poput džina.

Izrazita visina je karakteristika ove porodice i, kako se čini, genetika igra važnu ulogu u tome. Otac Tiktokerke je najniži i ima "svega" 191 centimetar, dok su braća navodno visoka 226 i 234 centimetara. Uprkos tome što Mara tvrdi i po čemu se njena porodica proslavila, mnogi korisnici mreže ne veruju u njenu stranu priče tvrdeći da je po Ginisovoj knjizi rekorda najviša žena na svetu visoka 220 centimetara.

- Brat je viši od Šaka (Šakil O’Nil) - 

- Promenili ste i menjate svoju visinu u objavama -

- Pa vaša porodica i dalje raste? Recite mi tajnu -

@marietemara4.0

This short king understood the assignment🧬✅ ♬ The Assignment - Tay Money

- Možemo li videti tvoju mamu kada je bila mlađa? -

- Pokaži nam da ne stojiš na nečemu - komentarisali su skeptični Tiktokeri.

Da bi Mara uverila ljude da je njena visina realna u jednom od snimaka je podigla nogu do vrha frižidera i rukom dohvatila plafon. 

@marietemara4.0

it’s my only talent tho ♬ I Dont Care - Lily Olsen

Mnogi su se našalili na račun njene visine rekavši da bi mogla da zaigra za Lejkerse i da im je potreban igrač na poziciji 5 (centar) gde bi se ona uklopila.

Mara je, inače, teška 91 kilogram, a svojom mišićavom građom odaje utisak da se bavi i bodibildingom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)