Telo

DA LI BISTE IKADA NOSILI OVAKVE NOKTE? Kleopatra, Beti Bup ili tigar, manikir je ušao u domen prave umetnosti! (FOTO/VIDEO)

Iako je 3D iscrtavanje noktiju popularno već neko vreme, najnoviji trendovi su dodatno pomerili granice.

29.03.2023 10:01

DA LI BISTE IKADA NOSILI OVAKVE NOKTE? Kleopatra, Beti Bup ili tigar, manikir je ušao u domen prave umetnosti! (FOTO/VIDEO)
Shutterstock

Nokti mogu da budu sve samo ne dosadni. Lepota ruku, posebno noktiju, je veoma bitna kako zbog vašeg ličnog zadovoljstva, tako i zbog utiska koji ostavljate na druge. Lepi, negovani nokti otkrivaju o vama više nego što mislite, a način na koji ih lakirate i ulepšavate može da pošalje određenu poruku i o vašem karakteru, životnom stilu, muzici koju slušate, životinjama koje volite, simbolima ili pak o omiljenom liku iz crtanih filmova.

Nove ideje i trendovi polako dolaze i odlaze jedan za drugim, kako u svetu mode, tako i u svetu lepote. Manikir trendovi se često menjanju, a samo najhrabrije dame uspevaju da ih sve iznesu. Tako je pre nekoliko godina nastao 3D manikir koji pomera sve granice, što zbog složenosti, što zbog izgleda kojim fascinira. Futurističko-mehanički dizajn je kao stvoren za dame koje vole da eksperimentišu, ali i da budu primećene gde god da se pojave jer su nokti ipak glavni aksesoar koji imamo. Jedno je sigurno, a to je ukoliko imate 3D nokte, nikoga nećete ostaviti ravnodušnim.

Ovog leta je više manje, pa ako ste spremne za isprobavanje nečeg potpuno drugačijeg, sada je pravo vreme za vas! Kada su u pitanju aktuelni i neobični manikir trendovi, izgleda da ima onih kojima nikad ne manjka inspiracije. 

Najnoviji trend kada su nokti u pitanju jesu likovi iz crtaća, omiljene životinje ili simboli koje sada možete da nosite na noktima umesto na ogrlici u vidu priveska. Međutim, to podrazumeva da i manikiri sada moraju da budu pravi umetnici da bi stvorili efekat poput ovoga.

Instagram-nails_top_master

Beti Bup nokti

- O bože blagi! -

- Ovaj proces je od starta obećavao! -

- Ovo ja zovem umetnost -

- Totalno neverovatno zapanjujuće, jednostavno savršenstvo -

- U životu nisam videla lepše nokte -

- Obožavam Beti Bup, hoću i ja takve -

- Moj posao iz snova je da budem model za nokte -

- Legendarni nokti, svaka čast! -

- Očekujem da ovaj tigar zaurla svaki čas! - usledili su komentari na jedan od novih trendova. 

Instagram-nails_top_master

Leopard na noktima

BONUS VIDEO:

Komentari (0)