Zablistaćete!

MODNI HITOVI KOJIMA NEĆETE ODOLETI: Prolećna sezona 2022 potpuno će vas očarati!

Moda je jedna od glavnih zanimacija svih žena, a na proleće 2022. godine sve dame će izgledati kao boginje!

08.02.2022 17:01

MODNI HITOVI KOJIMA NEĆETE ODOLETI: Prolećna sezona 2022 potpuno će vas očarati!
pexels.com

Činjenicu da je Pariz glavni svetski grad mode potkrepljuje to što se na ulicama Pariza stvaraju trendovi koje će ceo svet pratiti. Ove godine Parižanke su nam spremile modne kombinacije kojima ni jedna samouverena i jaka žena neće moći da odoli, a portal Srećna republika prenosi vam kako ćete postići da na proleće 2022. godine izgledate kao prave boginje. 

Srednjoškolski fazon

Karirane suknje, prsluk džemperi, moda sa Menhetna ove godine su biće pravi hit jer ko ne želi da izgleda mladoliko i puno samopouzdanja?

Ovi komadi idu savršeno uz jednobojne sakoe i pomažu vam da ljudima koji vas vide pokažete da ste žena puna stila. 

Za kakav god komad iz ove kolekcije da se odlučite izgledaćete božanstveno i ljudi će da vas vide kao pravog modnog gurua. Zato samo napred, odvažite se da se vratite u najlepši period svog života dodajući mu novi sjaj!

Šareni detalji

Nakon godina i godina tamnih i neutralnih boja šarenilo se vraća u modu kroz velika vrata. 

Samo žene pune samopouzdanja mogu da se odvaže da obuku komade u različitim bojama, a sposobnost da sve te boje savršeno uklopimo pokazuje i da se razumemo u modu. 

Obogatite svoju svakodnevnicu različitim bojama i tako svaki dan učinite svet lepšim mestom za život. 

 Topovi umesto majice

Kratke majice i grudnjaci koji su kao topići ove postaju sve popularniji iz sezone u sezonu, a čini se da će na proleće 2022. godine njihova popularnost dostići vrhunac. 

Ovi komadi odeće savršeno idu uz pantalone ili suknje viskog stuka, a preko njih ovavezno stavite i sako. Zakopčan sako preko topa savršeno će izgledati za posao, a kada posle sastanka odete u izlazak sve što treba da uradite jeste da skinete sako. Izgledaćete kao prava boginja stila. 

Kratke suknje

Sakrivanje nogu poslednjih nekoliko godina bilo je pokazatelj ozbiljnosti i otmenosti, međutim nova sezona donosi nova pravila. 

Kratke suknje biće neverovatan hit 2022. godine, a žene širom sveta pokazaće svoje savršene noge na kojima su godinama radile. Posebno će biti popularno da ih kombinujete sa najlonkama i čizmama na štiklu  koje su do kolena ili čak do pola butine!

Suprotno tome, duge suknje do poda, takođe, će biti pravi hit, ali samo one koje prate liniju tela. One na savršen način ističu vašu liniju i čine da izgledate moćno.

Platforme

Visoke štikle na platformu jedne su od najpopularnijih vidova obuće već sezonama, a njihova popularnost neće opasti ni ove sezone, zato samo napre, izvucite ih iz ormara i uživajte u njima. 

Ogromne torbe

Male torbe, koje su u prethodnom periodu bile popularne, korisne su da nas nateraju da ne nosimo previše stvari sa sobom. Ipak, ove sezone će vas obradovati vest da napokon možete da ponesete sve što vam je potrebno i  da pritom budete IN. 

Tako je, velike, čak ogromne torbe, ove sezone doživeće pravi procvat, a sve žene uživaće u tome jer neće morati da vagaju šta im je bitnije!

 

Komentari (0)