Moda

POKLON KOJI GREJE: Danas darujemo originalne vunene kape

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

26.12.2021 07:30

POKLON KOJI GREJE: Danas darujemo originalne vunene kape
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Promo Davunier

Kape od prirodne vune greju i krase glavu

Zima je počela i kapa na glavi je više potreba nego modni detalj, ali i savršen izgovor da kao asesoar pokažete originalni ručni rad kakav Srećna Republika u saradnji sa Davunier daruje svojim čitaocima. Čak petoro njih koji su podelili našu vest na društvenim mrežama uz novogodišnju želju, dobiće po ručni rad, vunenu kapu koja će savršeno ugrejati glavu tokom hladnih zimskih dana.

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da podelite ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i obavezno tagujte #SrecnaRepublika uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public), a poželjno je i da tagujete prijatelja kome biste poklonili željenu stvar ili aktivnost.

Dobitnici Davunier kapa Mira Neofitović, Rosanda Kunarac, Jelena Jeftić, Svetlana Vidanović i Nina Knežević.

Inače ovaj domaći porodični srpski brend se bavi ručnim pletenjem proizvoda od vune. Kape, šalovi ogrtači, čarape i džemperi su najčešće od 100% čiste vune domaće proizvodnje i svaki komad je inspirisan modnim trendovima, tradicijom i prirodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davunier (@davunier)

 

Dakle, reč je o proizvodima koji su savršen poklon za dragu osobu koju želite da ugrejete tokom hladnih zimskiih dana, ali i o komadima kojima možete sebe da počastite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davunier (@davunier)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davunier (@davunier)

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)